23948sdkhjf

Nyt fra direktioner og bestyrelser - del 2

I denne udgave kan du blandt andet læse om rokader hos Uniscrap og SubC Partner

Jasopels A/S
Michael Brændstrup Andersen og Mogens Kristensen er indtrådt i bestyrelsen hos Jasopels A/S i stedet for Janne Møller Jensen og Peer Mørk (kilde: CVR).

Jasopels producerer maskiner og bure til minkavlere.

Lubriq A/S
Jens Aage Jensen er fratrådt som bestyrelsesformand hos Lubriq A/S. Samtidig er Lars Mandal Andersen og Bjarne Dahlby indtrådt i bestyrelsen i stedet for Solvej Oddershede Birkekær og Lene Skov (kilde: CVR).

Lubriq A/S beskæftiger sig med salg og montering af Beka-centralsmøresystemer.

MHI Vestas Offshore Wind A/S
Kentaro Hosomi er indtrådt som næstformand for bestyrelsen hos MHI Vestas Offshore Wind A/S i stedet for Michisuke Nayama. Samtidig er Eisaku Ito indtrådt i bestyrelsen i stedet for Yoshiyuki Hanasawa (kilde: CVR).

MHI Vestas Offshore Wind A/S producerer offshore-vindmøller.

NHsolution A/S
Cherif Tomra Ayouty er indtrådt som administrerende direktør hos NHsolution A/S i stedet for Niels Kristian Friis Hansen (kilde: CVR).

NHsolution A/S producerer ammoniakkøleanlæg og varmepumper.

Nidex Industrial Automation Denmark A/S
Nicolas Jean-Marie Tanguy er indtrådt i direktionen hos Nidex Industrial Automation Denmark A/S i stedet for Tomasz Wojciech Szerszen. Samtidig er Guillaume Michel Dominique Yves Legras indtrådt i bestyrelsen i stedet for Arnaud Daniel Achard (kilde: CVR).

Nidec producerer motorer, generatorer og relaterede produkter.

NK Industri A/S
Henning Mørk-Pedersen er udnævnt til administrerende direktør hos NK Industri A/S. Samtidig er Jesper Mørk-Pedersen udnævnt til bestyrelsesformand, mens Anne Knuppert er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Erik Mørk-Pedersen (kilde: CVR).

NK Industri A/S producerer ventilationsløsninger.

NKT (Denmark) A/S
Tue Vaaben er indtrådt i direktionen hos NKT (Denmark) A/S i stedet for Dietmar Müller og Jan Oliver Schlodder (kilde: CVR).

NKT producerer kabler til energisektoren.

NMF Industries A/S
Flemming Torben Heden Knudsen er udnævnt til bestyrelsesformand hos NMF Industries A/S i stedet for Anders Søe-Jensen. Samtidig er Kenneth Kehman indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

NMF Industries A/S er en fynsk underleverandør.

Nord Modules A/S
Christian Majgaard Nielsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Nord Modules A/S i stedet for Claus Lethenborg. Samtidig er Søren Michael Juul Jørgensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Charlotte Hybschmann Jacobsen (kilde: CVR).

Nord Modules A/S producerer moduler designet til Mirs robotter.

NorSea Wind A/S
Nils Petter Dyvik er indtrådt som bestyrelsesformand hos NorSea Wind A/S i stedet for John Egil Stangeland, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

NorSea Wind A/S er serviceleverandør til offshore-vind.

NSM A/S
Lærke Bennike Schmidt er indtrådt i bestyrelsen hos NSM A/S i stedet for Inge Evald (kilde: CVR).

NSM A/S er en sydjysk underleverandør.

O. Jacobsen’s Maskinfabrik A/S
Jan Justesen Pedersen er indtrådt i bestyrelsen hos O. Jacobsen’s Maskinfabrik A/S (kilde: CVR).

O. Jacobsen’s Maskinfabrik A/S er en vestjysk underleverandør.

Petersen & Sørensen Motorværksted A/S
Flemming Jesper Schmidt er udtrådt af bestyrelsen hos Petersen & Sørensen Motorværksted A/S (kilde: CVR).

Petersen & Sørensen Motorværksted A/S er moderselskab for Marstal Værft A/S og søsterselskabet Gnisten og Thurøbund Marine A/S og P&S Marine Shop.

Sanderum Smede- og Maskinværksted A/S
Niels Christian Guldborg Larsen er fratrådt som bestyrelsesformand hos Sanderum Smede- og Maskinværksted A/S. Samtidig er Christian Larsen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Sanderum Smede- og Maskinværksted A/S er en fynsk smedevirksomhed.

Semi-Stål A/S
Rolf Tange er indtrådt som bestyrelsesformand hos Semi-Stål A/S i stedet for Michael Philip Meyendorff, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Semi-Stål A/S er leverandør af vaske- og håndteringsløsninger til fødevare-, hospitals- og farmaindustrien.

Serman & Tipsmark A/S
Alex Laursen er indtrådt i bestyrelsen hos Serman & Tipsmark A/S i stedet for Hans Henrik von Platen-Hallermund (kilde: CVR).

Serman & Tipsmark udvikler hydraulik-løsninger.

Skako A/S
Steffen Kremmer er indtrådt i direktionen hos Skako A/S i stedet for Søren Frede Pedersen (kilde: CVR).

Skako Group virker inden for to forretningssegmenter: Skako Vibration, der producerer vibrationsudstyr til industriel brug og Skako Concrete, der producerer maskiner og komplette anlæg til fremstilling af beton.

SL Power A/S
Thomas Diget er udnævnt til bestyrelsesformand hos SL Power A/S. Samtidig er Else Nielsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Christian Andersson (kilde: CVR).

SL Power A/S etablerer og servicerer motoranlæg i marine-, offshore- og powerplant-industrien.

Strøm Bike ApS
Morten Rygaard Birch er udtrådt af direktionen hos Strøm Bike ApS og Strøm Produktion ApS (kilde: CVR).

Strøm Bike ApS producerer elcykler.

SubC Partner A/S
Rune Værndal er udnævnt til bestyrelsesformand hos SubC Partner A/S i stedet for Peter Sønderlyng, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

SubC Partner er en projektvirksomhed, der beskæftiger sig med inspektion, reparation og vedligeholdelse af offshore olie/gas og vindmølleinstallationer samt produktion og salg af specialkonstruktioner til olie/gas-kunder.

Uniscrap A/S
Marc Breidenback er udnævnt til bestyrelsesformand hos Uniscrap A/S i stedet for Klaus Bernward Hauschulte. Samtidig er Terry Tang indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Uniscrap er en landsdækkende miljøvirksomhed inden for affaldshåndtering og genvinding.

Vally-Matic A/S
Jeppe Sund Nielsen er indtrådt som administrerende direktør hos Vally-Matic A/S i stedet for Frank Christian Korsbjerg Fallesen (kilde: CVR).

Vally-Matic A/S producerer fleksible slanger til anvendelse i forbindelse med komfortventilation og udsugning, udsugning i laboratorier, plastindustri, glasfiberindustri, træforarbejdningsindustri samt udsugning af svejserøg på værksteder.

Vetaphone A/S
Ove Vestergaard er indtrådt som bestyrelsesformand hos Vetaphone A/S i stedet for Paul Enevold Jørgensen. Samtidig er Ralf Astrup og Jens Sørensen Kiib indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Vetaphone A/S producerer maskiner, som gør det muligt at trykke på plastik.

Weibel Scientific A/S
Jørgen Jensen er indtrådt som næstformand for bestyrelsen hos Weibel Scientific A/S i stedet for Tina Munkholm Larsen Møller, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Finn Möhring og Margot Gunilla Fransson indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Weibel Scientific A/S er et dansk firma baseret i Allerød, som udvikler radar-teknologi.

Wärtsilä Danmark A/S
Morten Brandborg er indtrådt som administrerende direktør hos Wärtsilä Danmark A/S i stedet for Bernd Bertram (kilde: CVR).

Wärtsilä udvikler motorer til blandt andet skibsindustrien.

Åge Espersen & Søn A/S
Florian Pries er i direktionen hos Åge Espersen & Søn A/S i stedet for Wolfgang Kämper, der i stedet er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Hermann Holstein. Samtidig er Anke Eisermann indtrådt i bestyrelsen i stedet for Elke Hönkhaus (kilde: CVR).

Åge Espersen & Søn A/S er en nordvestjysk skrothandel.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078