23948sdkhjf

Skiold på opkøb i Australien

Sæby-virksomheden har købt halvdelen af firmaets forhandler VMS - Vacuum and Milling Solutions, der samtidig ændrer navn til Skiold VMS.
Skiold A/ S har netop købt halvdelen af VMS – Vacuum and Milling Solutions i Jimboomba, Queensland, i nærheden af Brisbane i den østlige del af Australien. Overtagelsen af halvdelen af VMS blev underskrevet onsdag.

VMS har siden 2008 solgt og leveret fodermøller med tilhørende udstyr fra Skiold til landmænd og foderindustrier i Australien, New Zealand, Papua New Guinea, Malaysia og Pacific Islands.

En væsentlig styrke for begge virksomheder
De to parter har samarbejdet om flere end 30 projekter i de seneste år. De har således netop solgt en foderfabrik til Riedley, der er Australiens største foderstofindustri. Fabrikken bliver bygget i Pakenham i Victoria i den sydlige del af Australien, og den vil kunne producere 30 tons foderblandinger og levere 20 tons i foderpiller i timen.

VMS har siden 2008 forhandlet det komplette sortiment af maskiner og udstyr til foderproduktion fra Skiold. Det har medført vækst for begge parter, og det er baggrunden for, at Skiold nu bliver medejer af VMS.

- Det australske marked er blevet et væsentligt vækstområde for vores virksomhed. Som medejer får vi nu styrket vores position i såvel Australien som i de øvrige lande, hvor VMS har aktiviteter, siger administrerende direktør Samuel Waldorph, Skiold.

- Formålet med vores overtagelse af halvdelen af VMS er at udbrede Skiold’s tilstedeværelse i Australien og dermed øge salget og den tekniske knowhow. Samtidig ønsker vi at opnå en større vækst indenfor projektsalg af komplette fabriksanlæg. Vi vil kunne servicere vore kunder hurtigere og mere effektivt, når vi nu får tilført mere kompetence til virksomheden i Australien, tilføjer Samuel Waldorph.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094