23948sdkhjf

JO Plast runder skarpt hjørne

Åbyhøj-virksomheden kan fejre, at det nu er 25 år siden, Jens Ole Juul startede egen virksomhed.
De bukker og skraber for kunderne. Det siger de i hvert fald selv hos JO Plast A/S. Men det er nok mest fordi, der er megen bukning og skrabning i plastbranchen.

I år er der 25 år siden Jens Ole Juul startede egen virksomhed. Han er oprindeligt snedkeruddannet, men før opstarten i 1986 havde han dog haft nogle år som værkfører i plastafdelingen på en møbelfabrik. Det betød naturligvis, at han vidste, hvad han gik ind til, da han startede.

Ingen krise
Han har siden stille og roligt opbygget en god, sund og velkørende virksomhed med 10 ansatte, som alle har en håndværksmæssig uddannelse som fx maskinsnedker eller plastmager.

Ikke engang finanskrisen har kunnet ryste virksomheden. Ganske vist kan man godt mærke en ændring i ordretyperne, men gennem hele krisen har man formået at holde alle mand fuldt beskæftiget.

Kunderne og produkterne
JO Plast er en ordreproducerende plastvirksomhed, der lever af at fremstille emner i plast til alle mulige kundegrupper og formål. Men plast er ikke bare plast. Materialet findes i utallige kvaliteter. Plasttypen kan hedde akryl (plexiglas), som måske nok er den mest kendte type og anvendes meget til displays og til udstillingsformål. Udover akryl findes et utal af andre plastmaterialer såsom pvc, pom, abs, pehd, noryl og polycarbonat. Alle med forskellige egenskaber, farver og anvendelsesformål, så kun fantasien sætter begrænsninger for udfoldelsesmulighederne.

Virksomhedens kunder findes næsten alle steder. Det er blandt andet maskinfremstillere, der skal have lavet et tandhjul, dekoratører og reklamebureauer, der skal have lavet displays, en maskinfabrik, der skal have lavet en dækkappe eller en sliske til et sorteringsanlæg.

Udvikling og produktion af inventar til messestande i ind- og udland for store og små produktions- og handelsvirksomheder, er et stigende område, JO Plast har vist sin styrke i. Men kundegruppen tæller også fx guldsmede, stormagasiner, kontorforsyningsforretninger, slagterier, mejerier og hospitalsvæsenet.

Jubilæet markeres med en reception den 30. september på fabrikken i Åbyhøj, hvor JO Plast er værter ved lidt mad og drikke.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094