23948sdkhjf

Lund & Sørensen fylder rundt

Vejle-virksomheden Lund & Sørensen A/S kan den 1. december fejre 30 års jubilæum.

Læs også: Eurotherm vælger ny afsætningskanal i Danmark

Selvom hovedkontoret ligger urokkeligt placeret i den østjyske muld i Vejle, så er virksomheden også repræsenteret i Kolding og Kina, og indgår i dag i den svenske industrikoncern Nibe Industries.

Virksomheden har udviklet sig til at være en verdensomspændende aktør i hastig bevægelse på markedet indenfor varmelegemer, temperaturfølere og styringsautomatik til industrien.

Lund & Sørensen beskæftiger 55 medarbejdere og leverer elvarmetekniske løsninger og styringsautomatik til et bredt udvalg af kunder i hele verden herunder vindmølleindustrien.

Virksomheden blev oprindelig startet af de to tidligere kollegaer Palle Nygaard Lund og Leon Ingemann Sørensen, som sammen stiftede virksomheden, der hurtigt blev en aktiv spiller inde for industriel elvarme.

Læs også: Svensk industrikoncern på opkøb i Danmark

Virksomheden voksede hastigt, og efter et generationsskifte kom Carsten Nygaard Lund til roret som administrerende direktør og fortsatte den ambitiøse kurs for virksomheden. Han har nu været en del af virksomheden i 26 år. Den positive udvikling hos Lund & Sørensen skyldes ifølge Carsten Nygaard Lund, at virksomheden har haft et målrettet fokus på vidensudvikling:

- Vi ønsker hele tiden at være på forkant med udviklingen på markedet, og det kræver, at man arbejder dynamisk hen mod nye krav og effektivisering. Vi prioriterer tværfagligheden i vores stab og er fokuseret på kundens specifikke behov, den åbne dialog og den vigtige vidensdeling, siger han.

I dag er Lund og Sørensen en aktiv spiller i vindmølleindustrien over hele verden og er leverandør til flere af verdens største vindmølleproducenter.

Carsten Nygaard Lund ser da også lyst på fremtiden for:

- Vi står i dag med en succesfuld, stærk og fremtidssikret virksomhed i global vækst, og vi spår derfor en lys og lovende fremtid. Vi har som mål at være den foretrukne totalleverandør indenfor elvarmeløsninger, temperaturmåling og styringsautomatik til den moderne industri på verdensplan. Vi sigter hele tiden mod nye mål og forfølger dem, og med den målsætning, så er vi her også om endnu 30 år, afslutter Carsten Nygaard Lund.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.063