23948sdkhjf

EMO åbner atter dørene for metalindustrien

Verdens førende fagmesse for metalbearbejdning - EMO Hannover - åbner endnu engang sine porte den 19. september.
Derved skydes den tyske messesæson for alvor i gang. I seks dage er byen Hannover mødested for verdens førende og mest betydningsfulde virksomheder inden for metalindustrien.

”More than machine tools” 

Når det gælder nyheder inden for produktionsteknologi, findes der ingen større end EMO. Her finder man alle de vigtigste producenter af værktøjer inden for maskin- og anlægsbyggeri, automobilindustrien, finmekanik, medicoteknik, værktøj, luft- og rumfart og naturligvis stål- og letmetalsindustrien. 

Allerede inden messen begynder, ser det ud som om, at det bliver et rekordår for EMO. Detlev Elsinghorst siger:

- Antallet af udstillere er vel næsten på samme niveau som i 2007. Og det var en af de bedste messer, vi nogensinde har haft.

Omkring 2.000 virksomheder fra 40 lande vil være på plads til at fremvise et bredt spekter af produkter og tjenester. EMO Hannover præsenterer i år sine produkter og arrangementer under mottoet  ”More than machine tools” (Mere end værktøjsmaskiner).

Danskere på EMO
Også flere danske virksomheder er at finde i Hannover. Et klart tegn på, at hvis man vil gøre sig gældende på det internationale maskin- og værktøjsmarked, så er man nødt til at være synlig på EMO.

I år udstiller følgende danske virksomheder:
Accustrip
Belki
Fladder
Nicool
Stenhoj
Foreningen af danske værktøjs- og værktøjsmaskinfabrikanter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141