23948sdkhjf

Konkurrent tilbyder et alternativ til de havarerede KVA-møller

Ejere af husstandsmøller fra KVA Vind i Astrup kan nu få udskiftet deres mølle med en rabat på 50.000 kr., såfremt de udskifter deres havarerings-truede mølle fra KVA med en husstandsmølle fra Solid i Skjern.

Det skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

KVA Vind har bøvlet rigtig meget med, at deres møller havarerede og er blevet politianmeldt af Sikkerhedsstyrelsen, da virksomheden ikke har overholdt et påbud om at få bragt møllerne i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand.

Nu har KVA-konkurrenten Solid i Skjern tilbudt at give 50.000 kr. i rabat, hvis husstandsmølleejerne vælger at skifte mærke fra KVA til Solid. Og det uagtet om man står med en mølle i drift eller en, der er havareret.

- Vi vil gerne levere en ny mølle, så ejerne fortsat kan tjene penge på deres møller.
Vi leverer løbende møller og kunne se, at der er et forretningsområde, for KVA-mølleejerne er ladt lidt i stikken. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi også kan lave lidt forretning på det, siger Bjarne Ravndal Andreasen, administrerende direktør hos Solid Production.

Solid har været i kontakt med Energistyrelsen og fået at vide, at pristillægget fra strømafregningen på KVA-møllerne kan overføres, hvis der i stedet opsættes en Solid-mølle.

Mølletypen som KVA-kunderne tilbydes er en opdateret udgave af Solids 10 kW-mølle.

Hos KVA Vind har direktør Kurt Østergaard ikke så meget at sige til Solids tilbud. Han skriver i en mail til dagbladet, at KVA Vind også kan tilbyde en ny mølle, men at det kræver en ny byggesag hos kommunen samt en ny mølleinstallation.

Originalartikel: https://dbrs.dk/artikel/havarerede-m%C3%B8ller-nu-g%C3%A5r-konkurrent-ind-og-tilbyder-ny-vindm%C3%B8lle-til-n%C3%B8dstedte-ejere

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094