23948sdkhjf

Teknidan åbner afdeling i Esbjerg

Teknidan Handelsselskab ApS har åbnet ny butik i Esbjerg, og taget et velkendt ansigt med som en del af det nye selskabs ledelse.
1. april åbnede Teknidan officielt sin nye afdeling i Esbjerg, under navnet Teknidan Esbjerg Aps, som dermed blev tredje skud på stammen. I forvejen havde selskabet nemlig afdelinger i Aabenraa, som startede i 1984, og i Sønderborg. Den nye afdeling i Esbjerg er dog blevet oprettet som et selvstændigt selskab, og den daglige leder, Bent Iversen, er blevet en del af ejerkredsen i Esbjerg-afdelingen.

- Vi forhandler det samme program, men er et selvstændigt selskab hvor jeg har fået lov at være medejer, forklarer Bent Iversen.

Tilbage i kendte bygninger
Han er en velkendt herre i det esbjergensiske værktøjs-miljø.De seneste 4½ år har han været distriktschef for Migatronic, og før det arbejdede han 17 år hos Gimbel A/S.

- Det nye selskab er endda rykket ind i de samme bygninger, som jeg var i sammen med Gimbel i de 17 år. Og samtidig har jeg fået fat i to gamle kolleger fra Gimbel-tiden til at hjælpe mig i gang med den nye afdeling i Teknidan; nemlig Mette Lønne og Lars Jeppesen, siger Bent Iversen.

- Så kunderne kender bygningerne på forhånd, og de kender os. Om det er godt eller skidt, er vi ved at finde ud af, men det tyder fornuftigt, tilføjer Bent Iversen med et smil.

Forventer vækst
De første måneder har da også været travle for den nye stab. Selve afdelingen og varelageret skulle bygges op, og derfor har der hidtil ikke været så meget tid til opsøgende salg.

- De første kunder har været nogen, der har kendt os i forvejen – nogen der har sat pris på, at der nu er en værktøjsbutik i den ende af byen - på Falkevej 7-9. Det er industrikunder – og meget den sorte industri; svejsning, skæring, metalbearbejdning, og så selvfølgelig kunder, der forespørger på Migatronic og Kemppi-svejsemaskiner, som vi forhandler, lyder det fra Bent Iversen.

Han forventer, at den nye Teknidan-afdeling støt og roligt vil vokse. Om to-tre år er det således planen, at have seks-otte ansatte i Esbjerg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062