23948sdkhjf

Siemens-ordre til KP Industri

Et led i en strategi omkring udbygning af Siemens Wind Powers globale markedsposition er en højere grad af automatisering i produktionen i forbindelse med montagelinierne for den nye familie af gearløse vindmøller.
Siemens gik indledningsvis i dialog med flere potentielle leverandører til opgaven. Antallet af leverandører blev i udvælgelsesprocessen efterhånden mindsket til tre, som blev bedt om at byde på opgaven - en budrunde, som resulterede i, at Herning-firmaet KP Industri blev valgt som leverandør af en kompleks automatiseringsopgave på linien.

KP Industri kom med et utraditionelt forslag til løsning af opgaven, og ser frem til samarbejdet med Siemens Wind Power i forbindelse med projektet.

Mulighed for yderligere ordrer
Automatiseringen af en del af montagelinien for den nye familie af gearløse vindmøller, løses i en robotcelle med flere robotter samt integrering af diverse specialudstyr.

Det første anlæg af robotcellen placeres hos Siemens Wind Power i Brande, og opgaven giver mulighed for flere anlæg, efterhånden som det forventes, at Siemens Wind Power etablerer lignende produktionslinier i et globalt setup.

Ordren til KP Industri beløber sig til et tocifret millionbeløb, og KP Industri er i fortsat dialog om yderligere automatiseringsprojekter for Siemens Wind Power.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125