23948sdkhjf

HI 2011: Fin aktivitet hos Bagger-Nielsen

Ølstykke-virksomheden går efter at få flere kontakter med hjem, end man fik på HI-messen i 2009.
I 2009 gjorde Bagger-Nielsen comeback på HI efter at have været fraværende i nogle år. Krisen skræmte ikke den nordsjællandske leverandør af kabelbeskyttelse og teknisk plast væk. Og Bagger-Nielsen fik faktisk en rigtig fin messe dengang – og i år tegner den til at blive endnu bedre.

- Sidste gang havde vi 250 gode leads med hjem, som vi kunne gå videre med, så det skal vi gerne over denne gang. Og det er blevet sat rigtig godt i gang i går. Men det er jo altid sådan, at har man bare fem rigtig gode leads, så er det det hele værd, fortæller Rikke Bagger-Nielsen fra standen i hal G.

Stemningen stiger
Hun kan samtidig konstatere, at stemningen på messen har fået et lille nøk opad i forhold til 2009

- Stemningen er mere positiv i år, fordi krisen ikke er over os som sidst. Men der er selvfølgelig nogen, der stadig har det svært, fortæller Rikke Bagger-Nielsen, der til gengæld kan glæde sig over en rigtig fin start på messen:

- Det har været en god start, vi har fået rigtig mange gode leads allerede, som vi er overbeviste om, at vi kan få nogle samarbejder op at stå på baggrund af, fortsætter hun.

Fokus på standardprogrammet
Bagger-Nielsen har ikke nogen deciderede nyheder med på messen i år, men Rikke Bagger-Nielsen kan konstatere, at der er masser af interesse for produktprogrammet alligevel.

- Vi er blandt andet agenter for PMA, som producerer beskyttelseslejer og fittings. Det er produkter, som vi normalt sælger til maskinbyggere herhjemme, men PMA er også rigtig store inden for togindustrien, så der har vi meget fokus i år, idet der snart skal implementeres nye signalanlæg i Danmark, forklarer hun.

- Derudover har vi vores egenproduktion af nonfric plast, der er plastmaterialer, som vi selv bearbejder til standardvarer som glideskinner og kædeføringer. Og det kan også produceres til kundespecifikke føringer, tilføjer hun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094