23948sdkhjf

Virksomhed bag grønt væksteventyr får initiativpris

Lundberg Tech har fået DI Roskilde/Køge Bugts initiativpris 2019.

Lundberg Tech producerer maskiner, som kan opsuge, findele og komprimere spild fra proces- og pakkemaskiner. Spildet bliver suget op i en granulator, der deler materialet, så det fylder væsentlig mindre og er nemmere at håndtere.

Virksomhedens systemer kan håndtere stort set alle former for affald, der siden kan genanvendes, hvor det er muligt.

- Lundberg Tech var indtil for få år siden en lille maskinfabrik. Men gode idéer, et fokus på miljøet og et globalt udsyn har ført virksomheden langt. I dag sætter den store fodaftryk langt uden for Lille Skensved, siger formand for DI Roskilde/Køge Bugt Carsten K. Jensen.

- Det er et eksempel på en virksomhed, som forstår at udnytte mulighederne i forbindelse med den grønne omstilling, som er i gang over alt i verden, siger han.

Antallet af medarbejdere hos Lundberg Tech er vokset fra 7 i 2009 til 43 i 2019. Omsætningen er i samme periode steget fra knap 4 mio. kr. til cirka 90 mio. kr. Men virksomheden har mod på mere. Ambitionen er at nå en trecifret millionomsætning inden for de kommende år. Samtidig vil man etablere sig på nye vækstmarkeder.

- Ledelsen i Lundberg Tech har modet til at træffe strategiske valg. Og lige nu er man i fuld gang med at etablere sig på nye globale vækstmarkeder. Det er en fortjent vinder af initiativprisen, siger Carsten K. Jensen.

Fakta om Lundberg Tech

- Lundberg Tech holder til i Lille Skensved uden for Køge, og beskæftiger 43 ansatte.

- Virksomheden producerer automatiske vakuum-baserede spildhåndteringssystemer, der erstatter den manuelle håndtering. Lundberg Tech bygger på en innovativ teknologi, der kan fange, transportere, neddele, opsamle og komprimere spild fra proces- og pakkemaskiner i alle grene af industriproduktion.

- Lundberg Tech er globalt orienteret med datterselskaber i Tyskland, USA og Kina.

- Virksomheden har også oprettet salgs- og partnerkontorer i Benelux-landene, Frankrig, Storbritannien og Italien.

Lundberg Tech er i dag blandt verdens førende producenter af granulatorer, enheder og systemer til håndtering af spildaffald i industrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093