23948sdkhjf

Støberi stævner nabo

Sabro Støberi, der ligger i Hornslet på Djursland, har trukket sin nabo, Hornslet Værktøjsfabrik i retten. Det skriver Århus Stiftstidende.

De to virksomheder har været i en årelang strid, hvor ejeren af Hornslet Værktøjsfabrik, Ulrik Møller, mener, at støberiet udleder for meget støv.

Nu har Sabro Støberi imidlertid stævnet Hornslet Værktøjsfabrik for injurier. Disse skulle dels være fremsat i en klage, Ulrik Møller har skrevet til Miljøstyrelsen, og dels i en Facebook-gruppe, der er lavet om støvforureningen.

- Årsagen til udtagelse af stævningen er, at vi - som seriøs virksomhed - ikke kan tillade, at interessegrupper eller enkeltpersoner udspreder vedvarende rygter og usandheder om vores virksomhed. Disse rygter og usandheder er skadelige for virksomhedens image internt og eksternt, forklarer direktør for Sabro Støberi, Morten Michael Andersen, til Århus Stiftstidende.

Ulrik Møller tager dog stævningen med ophøjet ro.

- Sabro har i flere omgange truet med retssager, men det er ikke lykkedes at lukke munden på mig. Nu håber virksomheden, at det lykkes ved en stævning, hvor jeg nødvendigvis er nødt til at finde penge til advokathjælp. Men de skal ikke have held til at undergrave min troværdighed på denne måde. Min advokat og jeg er overbevist om, at deres påstand er alt for spinkel til at holde i retten, siger Ulrik Møller til Århus Stiftstidende.

Originalartikel: https://stiften.dk/aarhus/Omstridt-stoeberi-og-vred-nabo-moedes-i-retten-Hvem-chikanerer-hvem/artikel/603598

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094