23948sdkhjf

Sabro Støberi solgt

Det østjyske støberi får norske ejere

Efter 15 år som ejere af Sabro har familien Jesper, Inge og Lindhardt Jensen besluttet sig for at sælge.

Køber er Kristiansand Skruefabrikk og Mek. Verksted der er en norsk maskinfabrik specialiseret indenfor produktion af subsea-produkter til olie- og gasindustrien.

KSMV er ejet af den norske industri- og ejendomskoncern Otterlei Group og har hjemme i Søgne sydvest for Kristiansand.

- Vi har gennem en længere årrække arbejdet meget tæt sammen med Sabro Støberi om udvikling af komplekse produkter til olie- og gasindustrien. Støberiet udvikler og leverer støbegods i høj kvalitet med stor kompleksitet til glæde for os og vore kunder, siger Tor Berthelsen, CEO hos KSMV, i en pressemeddelelse.

- KSMV er i en markant vækstfase, og vi har strategisk ønsket at knytte en af vores nøgleleverandører endnu tættere til os til gavn for vores fælles udvikling. Samtidig ser vi Sabro Støberi som enhver anden investeringscase, og Sabro Støberi vil under vort ejerskab fortsætte og udbygge samarbejdet med Sabro Støberis øvrige bestående og nye kunder, uddyber han.   

Sabro Støberi har hjemme i byen Hornslet på Djursland. Virksomheden omsætter for cirka 50 mio. kr. og har 45 medarbejdere.

- Vi besluttede i familien, at det rette tidspunkt for sikring af støberiets fremtid var inde, da vi fik en henvendelse om køb af støberiet fra vores mangeårige og nære samarbejdspartner, Kristiansand Skruefabrikk og Mek. Versted. I vores optik er KSMV den strategisk helt rigtige, fremadrettede ejer for fortsat udvikling af virksomheden til glæde for såvel andre kunder, leverandører og ikke mindst virksomhedens dygtige og loyale medarbejdere, siger Linhardt Jensen.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078