23948sdkhjf

HI 2011: KJV viser transmissioner

KJV A/S, det tidligere KJ Værktøj, tilbyder et komplet program inden for transmissions-løsninger til industrien og maskinbyggerne. Det står KJV klar til at præsentere på HI 2011.
KJ Værktøj har de seneste par år udbygget sin trans¬missionsafdeling og -lager markant, og KJ er i dag en af landets førende leverandører af åbne transmissioner inden for standardløsninger og kundespecifikke løsnin¬ger til industrien og maskinbyggerne.

Salgschef, transmissioner, Jørgen Carlsson, ved KJ Værktøj udtaler:

- På vores stand er vi klar til at vise de besø¬gende en række interessante nyheder, og så er vi klar til at fortælle om de mange muligheder, som KJ kan tilbyde inden for åbne transmissioner i dag.

Jørgen Carlsson fortsætter:

- KJ Værktøj har et omfattende knowhow inden for transmissio¬ner - lige fra rådgivning og dimensionering i forbindelse med løsningssalg til hjemskaffelse af specialprodukter fra vort globale netværk af leverandører.

KJ Værktøj lagerfører et kæmpe sortiment i åbne transmissioner, linear teknik og konstrukti¬onsdele for dag-til-dig levering. Blandt andet tand- og kileremme fra Optibelt samt lejer fra FAG INA, Asahi, WD og FS. Inden for rullekæder og transportørkæder tilbyder KJ i dag komplekse kundetilpasssede løs¬ninger – blandt andet fra egen kædeteknikafdeling. Desuden tilbydes maskinbearbejdning af kompo¬nenter samt ikke mindst et komplet produktprogram med førende agenturer, blandt andet SUGIYAMA kvalitetsrullekæder, IWIS præcisionsrullekæder samt kæde- og remstrammere fra Resatec AG - de to sidstnævnte er tidligere agenturer ved Rekord Teknik A/S, som KJ Værktøj overtog i starten af 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079