23948sdkhjf

Kemppi-direktør takker af

Tidligere administrerende direktør og grundlægger af Kemppi Danmark Steen Bergstrøm siger farvel og tak med én Danmarksnyhed, én Europanyhed og tre verdensnyheder på HI 2011.
Producent af svejseudstyr og svejsemaskiner Kemppi skifter ud i toppen. Steen Bergstrøm, tidligere administrerende direktør og grundlægger af Kemppi Danmark går på pension 31. september 2011.

Han overlader posten til Kenneth Pedersen, der, efter fem år i virksomheden, tager over som salgs- og marketingchef med ansvar for den daglige ledelse og salg i Danmark.

Erik Fusdahl fortsætter som administrerende direktør for både Danmark og Norge.

Afskedsreception blandt verdensnyheder
Kemppi deltager i næste uge på HI 2011 med ikke færre end én Danmarksnyhed, én Europanyhed og tre verdensnyheder. Samtidig har virksomheden valgt at sige farvel til Steen Bergstrøm på en scene, hvor han må siges at færdes hjemmevant.

- Vi afholder afskedsreception for Steen på vores stand på messen (D3130) tirsdag kl. 15.00. Så dem der har lyst kan lægge vejen forbi og sige farvel til Steen, fortæller Kenneth Pedersen.

Steen Bergstrøm har været med Kemppi hele vejen - fra opstarten i 1988 til i dag.

Store forventninger til produktprogram på HI11
Udover afskedsreceptionen om tirsdagen kan Kemppi som nævnt byde på lidt af hvert på HI 2011.

- Vi har en udvidelse af vores Minarc-program med en nyudviklet 220-volts model, Minarc EVO, med seneste PFC teknologi, fortæller Kenneth Pedersen, der dog har de største forventninger til virksomhedens nye maskinserie Kempact RA.

- Vores Kempact RA er en helt ny maskinserie med et helt nyt design. Dommerne på messen har bedømt den som en verdensnyhed på grund af den innovative regulering, uddyber han.

Han glæder sig til messen - og ikke mindst til at se, hvad konkurrenter, samarbejdspartnere og kunderne kan byde på.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081