23948sdkhjf

KJ Værktøj skifter navn

Fra 1. september bliver værktøjs- og teknikleverandøren kendt som KJV A/S.
KJV A/S er i dag en landsdækkende totalleverandør af skærende værktøjer, transmissioner, værktøj, tekniske artikler og værktøjsmaskiner til specielt jern- og maskinindustrien. De to direktører, Kristian og Henrik Løftgaard, udtaler:

- Med navneskiftet ønsker vi blandt andet at understrege, at vi kan meget mere end blot levere et stykke værktøj til den rigtige pris. En stor del af de produkter vi leverer i dag er specialløsninger. KJV A/S er en kompetencetung samarbejdspartner, hvis fagligt velfunderede personale tilbyder målrettet rådgivning inden for vort brede sortiment. Vore konsulenter har i gennemsnit mere end 20 års erfaring inden for branchen. Desuden vil vi ikke sættes i bås. Vi tilbyder i dag blandt andet også et omfattende transmissionsprogram samt løsninger inden for automation - og nye produktgrupper vil komme til.

KJV A/S repræsenterer i dag mere end 40 internationale agenturer. På centrallageret i Odense lagerføres et af Danmarks bredeste sortimenter inden for blandt andet transmissioner og spåntagende værktøjer for dag-til-dag levering.

Ny hjemmeside
I forbindelse med navneskiftet introducerer KJV A/S en ny og forbedret hjemmeside, der udover at tilbyde handel med mere end 60.000 produkter, også orienterer om nyheder, produktinfo, tilbud mm.

Der sker ingen ændringer i virksomhedens ejerforhold eller organisation i forbindelse med navneskiftet.

Virksomheden beskæftiger i dag omkring 85 medarbejdere og har seks lokale afdelinger i Frederikssund, Kolding, Nykøbing Falster, Odense, Thisted og Århus.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.298