23948sdkhjf

Danske wolframslibere ved World Skills i London

Inelco Grinders’ Ultima-Tig wolframelektrode slibere er blevet valgt til at indgå som en del af svejseudstyret, der stilles til rådighed for deltagerne i World Skills i London, hvor unge faglærte fra hele verden konkurrerer om at være bedst til deres fag.
Virksomhedens slibere, til slibning af wolframelektroder til TIG-svejsning, har i gennem de sidste år opnået en bred anerkendelse for deres bidrag til optimering af TIG-svejsning på stort set alle vestlige markeder, og man er godt på vej til at være repræsenteret på alle østeuropæiske markeder, samt i de store BRIK-lande.

- Vi er stolte over at være blevet valgt som leverandør og tager dette som bevis på, at vi har de bedste og mest effektive og brugervenlige slibere på markedet i dag. Vi håber samtidig, at de mange deltagere, fagdommere og besøgene fra hele verden vil bidrage til at øge kendskabet til Ultima-Tig sliberne endnu mere, skriver Inelco i en pressemeddelelse.

Mere information om World Skills i London findes på http://www.worldskillslondon2011.com .

Inelco Grinders udstiller desuden på HI-messen i Hal D stand 3250. Her vil de også præsentere virksomhedens seneste produkt – Ultima-Tig-Cut, som ud over at slibe elektroder også kan afkorte dem i præcis længde til fx orbital svejsning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078