23948sdkhjf

Intech fyldte rundt

Intech fejrede fredag den 6. september 20-års jubilæum.

Det hele startede med én mand, Leif Carøe Andersen, i 1999 og hans engagement og ambitioner om at lette livet for fiskere ombord på reje- og fisketrawlere med udvikling af rustfri maskiner og udstyr, som kunne automatisere mange processer og lette det tunge manuelle arbejde.

Dette arbejde udfører virksomheden stadig nu 20 år senere, men i dag er man også meget mere, idet virksomhedens rejse fortsatte og tog fart med en anden mand, Carsten Trudslev, og hans indspark, viden og dedikation, der gjorde Intech i stand til at levere innovative løsninger til fødevareindustrien i form at hygiejniske bakkedispensere.

Endvidere er forretningsområdet siden 2019 blev udvidet med komplette løsninger inden for industriautomatik, komplette robotceller, elektrisk konstruktion og palletering.

Erhvervspriser og overrækkelse af statuette
20-års jubilæet faldt desuden sammen med overrækkelsen af statuetten for kåringen som ”Succesvirksomhed 2019”, som er en pris stiftet af Spar Nord og BDO i 2019. Prisen hylder eliten af SMV-virksomheder i dansk erhvervsliv.

Derudover har Intech netop også vundet den regionale udgave af erhvervsprisen ”EY Entrepreneur of The Year 2019”, som er en hyldest til succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder. Intech har vundet på baggrund af flere kriterier såsom strategisk forretningsudvikling, innovation og fremtidige potentiale.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079