23948sdkhjf

Wila hædret for arbejde med lærlinge

Silkeborg-virksomheden gør mere end de fleste for at tiltrække unge lærlinge. Virksomheden holder åbent hus for folkeskolelever, er medstifter af det lokale lærlingenetværk og inviterer lokale sportsfolk til at løse opgaver. Lige nu er otte lærlinge ved at uddanne sig på virksomheden. For den samlede lærlingeindsats modtager Wila DI Silkeborg/Viborgs praktikpladspris.

- Det er en virksomhed, som tænker nyt, og som gør en stor indsats for at uddanne fremtidens medarbejdere. Listen af initiativer er lang, og det er tydeligt, at det betyder meget for virksomheden at få fortalt de unge om mulighederne som faglært, siger formand Peter Stampe, DI Silkeborg-Viborg.

I oktober vil Wila igen være vært for initiativet ”Kloge Hænder”. Sidste år deltog knap 90 folkeskoleelever i dagen, der sætter fokus på de faglærte job. I foråret var virksomheden med til at etablere ErhvervSilkeborgs lærlingenetværk, hvor de lokale lærlinge har mulighed for at danne netværk på tværs af fag og virksomhed. 

Hos Wila er man bevidst om, at det handler om at positionere sig i forhold til nye medarbejdere. Derfor er virksomheden aktiv på sociale medier, ligesom man er involveret i det lokale idrætsliv.

I maj inviterede virksomheden ni sportsstjerner fra de lokale klubber ind på virksomheden for at teste deres evner. Under kyndig vejledning af lærlingene løste sportsfolkene forskellige opgaver.

- Wila har skabt en positiv fortælling, som ikke kun handler om rekruttering, men som i høj grad bliver tydelig i forhold til rekrutteringen. Det gavner virksomheden enormt, fordi aktiviteterne tager udgangspunkt i virksomhedens inderste væsen, siger Peter Stampe. 

Læs mere om: WILA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125