23948sdkhjf

HMK Bilcon bygger mobil restaurant til detailgigant

HMK Bilcon har leveret en specialbygget mobil restaurant til Rema 1000 i Norge.

Rema 1000 er sponsor ved Norway Cup i Oslo, som er verdens største fodboldturnering for unge. Den mobile restaurant havde premiere i starten af august ved netop dette store sarrangement med 1.740 fodboldhold, 30.000 deltagere og 80.000 besøgende.

Restauranten er opbygget med udgangspunkt i en HMK Multispace XL trailer med et udskud i højre side og topskud. Taget på det nederste udskud er bygget med en stor tagterrasse med rækværk. Traileren har et samlet gulvareal på 110 kvadratmeter. Karossen på traileren er bygget i 55 mm glasfiberarmerede polyester-paneler både udvendigt og indvendigt. Mellem panelerne er der opsprøjtet polyurethanskum, som sikrer stor styrke og god isolering.

I forhold til en standard Multispace XL trailer er der lavet en række tilpasninger med blandt andet et ekstra udskud i enden af traileren, som fungerer som frostrum, så det er muligt at opbevare madvarer til store events. Udskuddet i højre side er lavet med både top- og bundklap. Topklappen laver en overdækning af bundklappen, som fungerer som ekstra gulvareal.

Der er lavet en sceneåbning med flytbare glaspartier, så der kan serveres mad, hvor rummet er helt eller delvist åbent. Desuden er der monteret trapper op til restauranten samt kørestolsramper i hver side. På hver side af traileren er der monteret to store LED-skærme på 2,5x2,5 m, så det er muligt at vise forskellige reklamefilm til events. Indvendig er restauranten monteret med fuldt funktionsdygtigt industrikøkken i rustfri stål med køkkenborde, håndvaske med armatur og spulearm, tre ovne, flytbare køleskabe, opvaskemaskine, emhætte og seks flytbare varmelamper samt anretterborde. Desuden er der lavet en specialbygget madelevator, så det er muligt at fragte mad op til VIP-gæster på førstesalen.

- Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med Rema 1000 og eventbureauet Nova Vista AS, hvor vi fra starten af fik udarbejdet en god projektplan. Projektplanen og den løbende kommunikation med en række opfølgende milestensmøder har gjort, at vi er lykkedes med projektet, selvom der har været mange leverandører og samarbejdspartnere inde over projektet, udtaler teknisk sagsbehandler hos HMK Bilcon, Peter S. Andersen.

- Multispace XL traileren er et af vores kerneprodukter, men det er første gang, at vi har indrettet en mobil restaurant med fuldt udstyret industrikøkken, så der har været mange specialopgaver, som vi har skullet løse hen ad vejen, fortsætter han.

Den mobile restaurant skal Rema 1000 fremover anvende til store events i Norge som blandt andet festivaler, landskampe, cup-finaler i fodbold og andre store begivenheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078