23948sdkhjf

Hydra-Grene køber sig ind i århusiansk iværksætterkomet

Hydra-Grene har netop købt 40 pct. af den århusianske iværksættervirksomhed NGIN

NGIN er en ung rådgivende ingeniørvirksomhed, der sætter danske, talentfulde ingeniørstuderende og dimittender i kontakt med danske virksomheder, der har behov for kvalificeret viden og arbejdskraft til projekter af varierende type, størrelse og varighed.

Og investeringen er ikke nogen tilfældighed, skriver Hydra-Grene i en pressemeddelelse.

- Hos Hydra-Grene ønsker vi at holde os opdateret med den nyeste teknologiske viden. Vi tror på, at det i kombination med vores store erfaring inden for hydraulik kan give løsninger, som driver kundernes forretning fremad. Vi valgte derfor at hyre en ingeniørstuderende gennem NGIN, der kunne bidrage med noget af den nyeste viden fra uddannelsesinstitutionerne. Vi har sat stor pris på NGIN’s fleksibilitet og hurtige respons, som har sikret meget hurtig tilknytning af nye ressourcer til projektet, siger Christoffer Laursen, technical manager – Wind-Power, Hydra-Grene.

For Hydra-Grene er investeringen i NGIN en investering i fremtiden og i fremtidige, kvalificerede medarbejdere. Branchen står over for et spændende teknologiskifte, hvor flere kunder fremover vil efterspørge hybridløsninger, det vil sige løsninger bestående af en kombination af hydraulik og el, og samtidig oplever Hydra-Grene et stigende marked for system- og løsningssalg, hvilket konstant kræver de rette kompetencer og tilgang til den nyeste viden.

- Vi befinder os, som så mange andre virksomheder, i et omskifteligt arbejdsmarked, og vi tror på, at mangel på kvalificeret arbejdskraft, specielt ingeniører og teknikere, kan blive en alvorlig trussel for HydraSpecmas fortsatte vækst. Derfor ønsker vi at tænke anderledes, end vi gør i dag. Investeringen i NGIN giver os en unik mulighed for at tilknytte fremtidens ingeniører til virksomheden og sikre, at vi kan imødekomme kundernes krav om en mere videnstung supply chain, siger Erik Lodberg, administrerende direktør i HydraSpecma Group, som er paraplyorganisation for Hydra-Grene og svenske Specma.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125