23948sdkhjf

Odico flytter i nyt domicil

Den fynske producent af robotter til byggeriet flytter til nye faciliteter på havnen i Odense.

Siden 2012 har virksomheden holdt til på Peder Skrams Vej i den sydøstlige del af Odense, men her kniber det efterhånden med pladsen.

- Vi er vokset ud af vores nuværende rammer, hvorfor det har været nødvendigt at finde nye - dels så vi bliver i stand til at gennemføre ordrer med stor fysisk volumen, dels så vi kan sikre tilstrækkeligt produktionsareal til vore beskrevne planer for de kommende år, udtaler administrerende direktør Anders Bundsgaard i en meddelelse til First North-børsen, hvor Odico er noteret.

Fleksible faciliteter
I Oslogade har Odico fundet større faciliteter, der gør virksomheden i stand til at udvikle og afprøve nye teknologier i samarbejde med nye såvel som eksisterede samarbejdspartnere.

Bygningen rummer kontorfaciliteter for både udvikling og administration, og tilstrækkelig produktionskapacitet til en fremtidig vækstrejse.

Bygningerne er desuden meget velegnede i forhold til at kunne byde andre virksomheder og samarbejdspartnere med tilsvarende behov indenfor, og en del af de overtagne arealer forventes således anvendt af strategiske partnere og virksomheder med behov som Odicos.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094