23948sdkhjf

Damstahl køber KM Rustfri

Den rustfri stålgrossistvirksomhed Damstahl har sammen med det tyske søsterselskab, produktionsvirksomheden Armaturenwerk Hötensleben, købt 90 pct. af aktierne i KM Rustfri.

Med købet overtager Damstahl 45 pct. af aktierne i KM Rustfri, og målet med opkøbet er at vinde yderligere markedsandele på markedet for komponenter til medicinal- og fødevareindustrien.

Ser store synergier
Damstahl får med det nye ejerskab adgang til KM Rustfris produkter indenfor levnedsmiddelfittings og dybtræk i rustfri stål.

Damstahl-direktør Michael Lund ser dette som en stor mulighed for at udnytte synergier, ikke blot mellem Damstahl og KM Rustfri, men også med hele den globale Neumo-Ehrenberg-Group, som både Damstahl og Armaturenwerk Hötensleben er en del af.

Neumo-Ehrenberg-Group omfatter ud over Damstahl også produktionsvirksomheder indenfor flow-komponenter af rustfri stål til produktionsanlæg indenfor både medicinal- og fødevareindustrien. Derudover har gruppen en højteknologisk produktion af hårdmetalprodukter og -værktøjer til den spåntagende metalforarbejdende industri.

- Vi er helt bevidste om, at vores planlagte vækst blandt andet skal realiseres ved at tage markedsandele, og med vores ejerskab i KM Rustfri åbner der sig helt nye muligheder, idet KM Rustfris kompetencer er unikke for branchen, fastslår Michael Lund.

Navnet fastholdes
KM Rustfri fortsætter også under eget navn og med uændrede forhold for medarbejdere og ledelse.

-  Det automatiserede produktionsapparat i KM Rustfri er en fantastisk kombination af teknologi og en kompetent medarbejderstab. Ikke blot hos Damstahl, men i hele Neumo-Ehrenberg-Group ligger det os meget på sinde at understøtte og beholde lokale arbejdspladser, og vi vil derfor fortsat investere i den automatisering, som er nødvendig for at vedligeholde og øge konkurrencedygtigheden, lyder det fra Michael Lund.

- Jeg ser frem til at opleve, hvordan KM Rustfri, som jeg overtog for ti år siden, med Damstahl og Armaturenwerk Hötensleben som nye storaktionærer vil fortsætte sin positive udvikling, som bliver til gavn og glæde for begge parter, supplerer KM Rustfris nuværende ejer, Peter Espersen, som beholder 10 pct. af aktierne i virksomheden.

Peter Espersen bliver på konsulentbasis tilknyttet Neumo-Ehrenberg-Group.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.075