23948sdkhjf

HI 2011: Analyse af materialestruktur i plastemne

GN ReSound bruger Zebicon til CT scanning og analyse af fiberstruktur.
Støbning med plastmaterialer, der er tilsat glasfiber, bliver mere og mere anvendt. Med Zebicons nanotom CT scanner er det muligt at scanne små tekniske plastemner med glasfiber, og derved få fuld dokumentation over fibrenes koncentration, placering og orientering. Dette er særligt vigtigt omkring funktionsområder som huller, ribber og snap eller ved sammenflydninger, kærvområder og lignende, hvor luftlommer, lav fiberkoncentration eller ujævn struktur kan føre til brud.

GN ReSound har fået CT scannet en toggle hos Zebicon i Billund. Togglen er fra virksomhedens høreapparatserie Alera, og er en knap med to vippepositioner, der bruges som volumenknap. GN ReSound oplevede problemer med emnet, og ønskede med scanningen at se forskelle i glasfiberorienteringen i emner af forskelligt materiale og med forskellige procesparametre.

Med CT scanning hjælper Zebicon virksomheder som GN ReSound med unik viden om materialestruktur og indvendig geometri, så de kan forøge produktkvaliteten og spare tid og penge i fejlsøgningen.

Hør mere om CT scanning på hi[11]
Zebicon, der er specialister i 3D måleteknik, udstiller på hi[11] og står klar med den nyeste viden inden for CT og 3D scanning. Du kan møde virksomheden på stand K8320, hvor der er mulighed for at få en snak om 3D måleteknik, kigge nærmere på CT scannede data og opleve live 3D scanning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078