23948sdkhjf

Østjyske virksomheder indgår strategisk Autodesk-samarbejde

Lystrup-virksomheden Invent har indgået et strategisk samarbejde omkring danske Manufacturing-aktiviteter med Horsens-virksomheden Symetri.

Det betyder, at de to virksomheders Manufacturing-afdelinger fra 1. juni er blevet samlet hos Invent i Lystrup, og at Invent dermed håndterer alle aktive Autodesk subscriptions og support-aftaler med alle de ansvarsområder og forpligtelser, som oprindeligt er aftalt med Symetris kunder.

Invent udvider samtidig medarbejderstaben med tre medarbejdere: Jens Bejer, Jess Haahr-Nielsen og Kent Bøttger.

- Endelig kan vi give det, som det danske Manufacturing-marked fortjener. Et stærkt team af kompetente medarbejdere, som har det mål for øje at hjælpe dansk industri med den rette sparring, kompetent daglig support og spændende teknologi. Dette er starten på noget større, som jeg virkelig synes, de danske kunder fortjener, udtaler Mads Storgaard, salgsdirektør hos Symetri Europa.

- Vi glæder os til at komme i gang og levere bæredygtige løsninger til markedet. Med nye holdkammerater på holdet står vi nu stærkere end nogensinde. Samlet opnår vi et unikt teknisk talent, som vores kunder vil få stor glæde af. Partnerskabet medfører mange fordele. SmartInvent får øget funktionalitet, vi har fået tre nye medarbejdere hos Invent, og med Symetri i ryggen har vi fået en ny og betydningsfuld sparringspartner, udtaler Lars Jensen, ejer af Invent.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078