23948sdkhjf

Jebru bliver til Inspecta

Jebru Inspektion markerer med et navneskifte, at virksomheden nu også er gearet til levetids- og vedligeholdelsesundersøgelser på for eksempel kraftværker.
Det er godt et år siden, at en af Danmarks førende inspektionsvirksomheder, Jebru Inspektion, blev en del af det svensk-finske Inspecta Group, og nu er det så tid til også at sætte Inspecta-navnet på postkassen ved hovedkvarteret i Nørre Nebel i Vestjylland.

Stærkt kapitalgrundlag for fortsat vækst
Bag Jebru Inspektion står parret Gitte og Jens Bruun, der for godt et år siden valgte at sælge Jebru Inspektion til Inspecta Group for at sikre sig et stærkt kapitalgrundlag for virksomhedens fortsatte vækst.

- Jebru bidrog alene sidste år med et overskud på 2 millioner kr. til årsregnskabet, og vi anses i Inspecta som en velfungerende og profitabel enhed, så opgaverne tilrettelægges og udføres på samme måde som tidligere. Når vi nu skifter navn er det for at signalere, at vi er en del af en international organisation og kan operere globalt – ligesom vore kunder gør det, siger Jens Bruun og fortsætter:

- Samtidig vil vi gerne markere, at vi med Inspecta i ryggen nu også er gearet til særdeles omfattende opgaver som levetid- og vedligeholdelsesundersøgelser på helt store fabriksanlæg og kraftværker, siger Jens Bruun.

Hidtil har Jebru Inspektion specialiseret sig i kontrolopgaver på trykbærende anlæg og sikkerhedseftersyn af elevatorer.

Udnytter vekselvirkningen i den danske afdeling
- Efter et år i Inspecta kan vi konstatere, at det er lykkedes at vore målsætning om at udnytte vekselvirkningen med kompetencer fra en stor organisation og et tæt lokalkendskab til kundernes trykbærende anlæg i de enkelte områder, siger Jens Bruun.

Alle kontrolopgaver var tidligere underlagt Arbejdstilsynet. Privatiseringen er sket over flere omgange, og fra nytår slipper staten så sit tag i de sidste kontrolopgaver, nemlig eftersyn af meget små trykluftsbeholdere helt ned til 100 liter. Denne opgave er hidtil udført af såkaldte sagkyndige.

- Det vil alt andet lige give flere opgaver og øge antallet af medarbejdere hos os, men lige nu tør jeg ikke gætte på omfanget, siger Jens Bruun.

Inspecta Group
Inspecta har 1250 ansatte og afdelinger i hele Skandinavien og Baltikum og er fortsat på udkig efter nye markeder, hvor koncernen kan ekspandere.

Den danske Inspecta-afdeling har 31 ansatte, heraf 25 inspektører. De er tilknyttet lokale baser i København, Aalborg, Kolding, og Ringsted.

Parret Bruun er i dag ansat som henholdsvis økonomichef og administrerende direktør i den danske Inspecta-afdeling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079