23948sdkhjf

HI 2011: JLM mobil containertømmer

Kan man i det hele taget lave et udviklingsprojekt uden tilskud? Svaret er ja. JLM Teknik har sammen med Danske Fragtmænd Aalborg, udviklet en ny og mere fleksibel container tømmer, hvor der anvendes Vaculex vakuumløfter.
Hos JLM Teknik er man lidt stolte af, at man i virksomhedens organisation kan indgå udviklingsopgaver i samarbejde med kunderne uden at skulle bruge tid og resurser på eventuelt at få et tilskud til brug af konsulent eller viden. Man føler, at man igen, har bevist overfor en kunde, at JLM Teknik handler hurtigt og effektivt, med et meget seriøst resultat som følge.

Ved henvendelse til JLM Teknik om en given udviklingsopgave, har virksomheden en fast procedure, efter at salgskonsulenten kommer med opgaven. Man får lynhurtigt beskrevet og vurderet potentialet i opgaven. Herefter finder man en lille projektgruppe, der meget selvstændigt gennemfører projektet, hvor maskinbygger/udvikler har den direkte kontakt med kunden og brugeren.

Resultatet af dette udviklingsprojekt, er blevet en meget fleksibel containertømmer, der nemt og enkelt kan kobles på de fleste typer af bånd . Containertømmeren er en model, der kan kobles på eksisterende bånd, så man ikke skal investere i et nyt bånd og er afhængig af, at containertømmeren kun kan anvendes sammen med dette bånd.

Containertømmeren består af en mobil platform med søjle, hvor der er monteret vaculex karbonarm med vandretliggende vakuumslange TP.

TP Vakuumløfteren er specialudviklet til hurtige og effektive løft, samt håndtering af de fleste typer kasser. Standard sugekoppen er monteret med 360° endeløs rotation og tilt på 90°. På den måde kan kasserne nemt tages på toppen eller siden og roteres til den ønskede position.
JLM mobil containertømmer kan også anvendes som en selvstændig enhed, hvis der skal ompalleteres.

JLM mobil containertømmer er et sikkert og meget brugervenligt system, der nemt kan flyttes fra et transportbånd til et andet. Systemet stiller ingen krav til brugernes fysik og kræver kun en ganske kort demonstration før anvendelse. Systemet er således med til at sikre både et sundt arbejdsmiljø og en høj effektivitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094