23948sdkhjf

JLM Teknik åbner ny afdeling

Hobro-virksomheden starter afdeling på Sjælland og er samtidig blevet eneforhandler af Vaculex vakuumløftere.
JLM Teknik, der i dag beskæftiger 25 medarbejdere, er én af Danmarks førende virksomheder indenfor salg og fremstilling af løfte- og håndteringsudstyr til alle brancher i industrien. Nu har Hobro-virksomheden valgt at åbne en afdeling på Sjælland:

- Vi har de seneste år oplevet en markant stigning i efterspørgslen på vores produkter på Sjælland. Især Vaculex-produkter og vores letløbende aluminiumskraner, siger Jan Bryld, direktør hos JLM Teknik.

- Vi har en servicemontør kørende kun på Sjælland og etableret et lager i Slagelse, hvilket gør det muligt at hente både produkter og reservedele, så levering og reparation kan udføres lynhurtigt. Det giver os muligheden for at servicere vores sjællandske kunder endnu bedre, og efter al sandsynlig er det blot starten på opbygningen af en større sjællandsk afdeling, siger Jan Bryld.

Får eneforhandling på Vaculex
Samtidig har JLM Teknik fået eneforhandlingen på netop Vaculex.

- Der har hidtil været andre forhandlere, men Vaculex har nu besluttet, at vi skal være ene om at forhandle produktet i Danmark, hvilket vi selvfølgelig er meget stolte af. Det er en stor tillidserklæring til os, lyder det fra Jan Bryld.

- Der er flere årsager til, at vi har fået eneforhandlingen. Vi har solgt produktet i 25 år, og har altid haft rigtig stort fokus på produktet, som kombinerer en meget høj kvalitet med en konkurrencedygtig pris. Det har altid været et produkt, vi har prioriteret meget højt, og som vi derfor også har solgt godt af.

- En anden væsentlig årsag, er at Vaculex fungerer optimalt sammen med vores letløbende aluminiumskraner, hvilket er en kæmpe fordel for kunderne. Endelig skal det også nævnes, at vi er blevet meget synlige i markedet og har øget vores serviceafdeling betragteligt, ligesom vi er lagerførende med stort set alle reservedele og produkter fra Vaculex, slutter Jan Bryld.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125