23948sdkhjf

JLM Teknik sætter amerikanske PowrGrip under pres

JLM Teknik, der har forhandlingen af PowrGrip i Skandinavien, oplever i øjeblikket så stor efterspørgsel på vakuumsug, at amerikanerne ikke kan følge med i deres produktion.
PowrGrip, der siden 1964 har produceret vakuumsug for løft af glas/vinduer udendørs, er meget overrasket over, at man i Danmark kan afsætte så mange af deres produkter. De oplysninger de får i USA om situationen i Europa er ellers alle meget negative.

PowrGrip er blevet solgt til danske virksomheder gennem flere årtier, og specielt virksomhedens MRT411 med 4 sugekopper i stjerne og P1101 med 4 sugekopper på række, begge med vakuumsug på 320 kg, har været populære.

- Men nu oplever vi, at vinduespartierne bliver tungere pga. af nye energikrav, og derfor er der meget stor efterspørgsel på 500 kg vakuumsug og derover, fortæller Jan Bryld fra JLM Teknik.

JLM Teknik udfører også det årlige lovpligtige eftersyn på vakuumsug og er stort set lagerførende med alle reservedele. Virksomheden har servicemontører på Sjælland og i Jylland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125