23948sdkhjf

Robotool på opkøb

Robotvirksomheden RoboTool har per 1. maj overtaget ejerskabet af Kirchheiner El-Teknik.

Baggrunden for opkøbet er en forventning om, at fremtidens robotter ikke står alene i virksomhederne, men er en integreret del af et samlet anlæg. Derfor lægger robotvirksomheden RoboTool nu deres mere end 20 års erfaring med robotter sammen med Kirchheiners viden inden for automation og el-teknik.

- Når du ser dig omkring i industriens automatiske maskinanlæg, møder du i dag flere og flere robotter, som en integreret del af processen. Derfor er det helt naturligt at forene Robotools ekspertise inden for robotter med Kirchheiners specialiserede kompetencer inden for automation og styring af industrielle anlæg, siger administrerende direktør for RoboTool, Leif Thomsen i en pressemeddelelse, og fortsætter:

- Det er ganske enkelt en del af den naturlige udvikling for begge virksomheder, at vi går sammen om at løse kundernes behov for mere avancerede og integrerede løsninger, hvor maskiner og robotter i fællesskab løser den samlede arbejdsproces fra A til Z.

Overtagelsen betyder, at Leif Thomsen nu også er tiltrådt som administrerende direktør i Kirchheiner El-teknik, mens Claus Brinck bliver teknisk direktør i selskabet.

- Det, at vi samler ekspertisen med Robotool, er et vigtig skridt for fortsat at udvikle fremtidens løsninger til kunderne. Ved samtidig at overlade ledelsesansvaret til Leif Thomsen kan jeg nu koncentrere mig om mit naturlige fokus- og ekspertiseområde, nemlig udviklingen af nye, tekniske løsninger til kunderne, siger Claus Brinck.

Kirchheiner El-teknik vil fortsat have domicil i Tønder og fortsætter med selvstændig ledelse herfra.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079