23948sdkhjf

DIS belønnes for sin virksomhedskultur

Deloitte har netop kåret Danmarks Best Managed Companies, og ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS er blandt de otte virksomheder, der løber med æren. Det oplyser den østjyske ingeniørvirksomhed i en pressemeddelelse.

Best Managed Companies er en kvalitetspris, der tildeles private virksomheder baseret på kriterierne; strategisk fokus, kompetencer og innovation, virksomhedskultur og økonomisk udvikling. Prisen blev grundlagt af Deloitte i Canada i 1993 og er siden blevet etableret i over 20 lande rundt om i verden. Det er først gang, prisen gives til danske virksomheder.

- Når man træder ind ad døren hos DIS, oplever man tydeligt en meget stærk virksomhedskultur. Kulturen og værdierne sikrer, at de klare strategiske valg og ikke mindst fravalg bliver udlevet på alle niveauer i virksomheden. Det har betydet, at DIS har formået at skabe en situation, hvor de er benchmarket for ingeniører - både som arbejdsgiver og som samarbejdspartner. Den strukturerede tilgang til strategiudvikling, den høje grad af eksekveringsevne og den agile tilgang til at tilpasse sig kundernes behov i en situation, hvor virksomheden er i gang med en international skalering, er nogle af de egenskaber, der har gjort, at DIS er blevet kåret som en af Danmarks Best Managed Companies, siger René Møller Jensen, Partner i Deloitte.

Hos DIS glæder man sig over prisen fra Deloitte.

- Det er en stor anerkendelse af DIS. Vi er en stærk organisation og en meget værdiladet virksomhed med høj professionalisme. Vi tror på, at resultaterne kommer som følge af et godt samarbejde med vores kunder, og af at vi formår at tiltrække og motivere de bedste ingeniører. Vi håber selvfølgelig, at anerkendelsen smitter af på den måde, vores kunder og potentielle medarbejdere ser os. Vi har en ambition om at være det mest attraktive sted at arbejde for de bedste ingeniører, hvilket kåringen understreger, siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS.

Læs mere om: DIS
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078