23948sdkhjf

DSI Freezing Solutions får ministerbesøg

Mandag den 29. april står der ”DSI” i skatteminister Karsten Lauritzens kalender.

Den dag har Albæk Venstrevælgerforening nemlig inviteret ministeren samt tidligere forsvarsminister, Søren Gade, til at komme og tale ved et åbent hus-arrangement hos DSI Freezing Solutions i Dybvad.

CEO Lars Priess glæder sig over, at DSI Freezing Solutions er valgt som mødested for ministerens besøg:

- Når ministeren udser sig os til at lægge hus til sådan et arrangement, ser vi det jo blandt andet som en anerkendelse af, at vi som virksomhed har gjort det helt godt. Så den faglige stolthed har lige fået et ekstra hip hos os alle, og det er dejligt, siger han.

DSI producerer pladefrysere og håndteringsudstyr til frysning af en lang række fødevareprodukter og er samtidig verdens eneste leverandør af all-in-one pladefryseløsninger.

- Vi er vokset markant i de senere år. I dag har vi, ud over produktionen af frysere i Dybvad, en lokation i Vejle, hvor vi designer, sælger og producerer automatiske håndteringsløsninger til fryserne samt tre nye salgs- og servicekontorer i henholdsvis USA, Korea og i Rusland. Og selv om 98 pct. af vores salg går til udlandet, har vi valgt fortsat at være stærkt forankret i Danmark og spille en rolle her i lokalområdet. Derfor håber jeg også, at rigtig mange vil lægge vejen forbi og få et indblik i vores virksomhed, når ministeren kommer på besøg.

Åbent hus-arrangementet holdes mandag den 29. april klokken 18.30-21.30 hos DSI Freezing Solutions, Parkvej 5, 9352 Dybvad.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078