23948sdkhjf

52-årigt stålfirma på globalt erobringstogt

Hver for sig var fire virksomheder for små til at indfri potentiale. Men samlet i en koncern er Dybvad-virksomhed for alvor rustet til verdensmarkedet

En ny og såvel teknologisk som økonomisk stærk nordjysk industrikoncern har inden for de seneste måneder set dagens lys.

To nordjyske og en belgisk virksomhed med hvert sit speciale inden for fryse- og køleanlæg til fødevareindustrien er indlemmet i én koncern med DSI Freezing Solution A/S i Dybvad som virksomheden, der har opkøbt de to øvrige.

DSI - tidligere Dybvad Stålindustri - har siden 1997 specialiseret sig i fremstilling af såkaldte pladefrysere, der bl.a. bruges til nedfrysning af forskellige former for kød, herunder fisk.

Med de to opkøb har Dybvad-koncernen fået to andre teknologier på hylderne. Ifølge DSI's adm. direktør Lars Priess sikrer det koncernen en markant stærkere position i den globale konkurrence, end selskaberne havde før sammenlægningen.

De opkøbte firmaer er som tidligere omtalt i Nordjyske Dantech Freezing Systems A/S, Aalborg, og den belgiske virksomhed Cryogenic Equipment and Services, CES.

Læs hele artiklen på Jern & Maskinindustrien - Bemærk at det kræver abonnement

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094