23948sdkhjf

Prodan fik uventet besøg af tyskere med stort potentiale

Messeudstillere lever altid i håbet om, at der vil lande et uforudset æg i kurven. Det skete efter få timer på Prodans stand på Hannover-messens første dag.

- Vi var lige kommet i gang, og så stod de der. Klokken var nok 9.30, fortæller Heinrich Jacobsen, salgschef hos Prodan, om besøget, der har et potentiale på et tocifret millionbeløb.

Den randrusianske underleverandør fik besøg af to tyskere, der havde specifikke spørgsmål om, hvordan Prodan arbejder med sine kunder, og hvilken bearbejdning man kan lave. Men ikke mindst om Prodan kan stå for hele produktionen ud fra nogle specifikke emner, der bliver vist.

- Vi kan klare hele pakken. Svejse, bearbejde og overfladebehandling og stå for hele logistikken. Det kan hjælpe dem, for i dag bruger de flere leverandører og står også selv for logistikken.

Efterspørger samlet pakke
Det er en tysk kunde inden for landbrug, og tyskere havde søgt efter en dansk leverandør. Salgschefens fornemmelse er, at Prodan er dukket op i forberedelsen til messen.

- Fremtiden vil vise, om vi får dem som kunde. Jeg forventer, at jeg får en forespørgsel inden for 14 dage, og inden for to-tre uger har vi leveret et tilbud. Så må vi se, hvad der sker derfra, siger salgschefen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079