23948sdkhjf

Alumeco har russisk produkt med på messe

Den danske aluminiumsspecialist er rykket til Hannover. Her har man sammen med russiske Alupor indtaget industrimessen med en fælles stand, som skal sparke gang  i kendskabet og salget af russernes porøse aluminiumsprodukt. Det er Alumeco, der har agenturet på Alupor i Europa. 

Deltagelsen er en udløber af, at det i efteråret blev besluttet at skrue op for blusset på markedsføringen for at se, hvor markedet og efterspørgslen er.

- Vi prøver at slå salget i gang. Vi er i gang med opstartsfasen i øjeblikket for at se, hvor forretningen er. Vi afsøger markedet., siger salgschef Ib Christensen, Alumeco.

- Det er kanon spændende at være med fra starten og være med til at lægge strategi

Alupor er porøst aluminium, der er i modsætning til traditionelt aluminium ikke er massivt. I stedet er det kendetegnet ved porer i hele strukturen. Det giver en anvendelse til blandt andet støbning af EPS-plast/flamingo og filtrering af gasser og væsker. Samtidig kan materialet være lyddæmpende.

Siden efteråret er det lykkedes for Odense-virksomheden at indlede samarbejde med flere danske virksomheder, og grossisten er i dialog med tyske virksomheder om brugen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11