23948sdkhjf

Ministeren meldte afbud – hvad gør man så med kagen?

Taastrup-virksomheden Damvig 3D Printed Solutions skulle mandag den 1. april have åbnet dørene i forbindelse med et besøg fra erhvervsminister Rasmus Jarlov.

Han skulle have besøgt Damvig for at få konkrete input om de erhvervs- og eksportmæssige muligheder, 3D-print rummer.

Desværre meldte ministeren afbud kort før besøget. Ejer, stifter og direktør i Damvig, Susanne Damvig, siger i den forbindelse:

- Vi er selvsagt kede af, at ministeren ikke havde tid til at besøge os i dag. Men vi håber på, at han snart kan finde plads i sin kalender til at komme forbi, så han ved selvsyn kan se virksomheden og drøfte, hvordan Danmark bedst realiserer potentialet i 3D-print.

Fødselsdagskage til mødre
Da erhvervsministerens besøg faldt sammen med en fejring af Damvigs 24-års fødselsdag, havde virksomheden købt fødselsdagskage. Man kunne ikke nå at afbestille kagen, og frem for at indtage de søde sager selv besluttede virksomheden sig for at donere fødselsdagslagkagen til Familiens Hus i Taastrup.

Familiens Hus er et partnerskab bestående dels af Høje-Taastrup Kommune og Mødrehjælpen. Målsætningen er at forbedre forholdene for gravide og yngre mødre ved at man også løser for eksempel uddannelses-, sundheds- og selvværdsmæssige udfordringer.

- Vi vil gerne støtte lokale initiativer og frem for, at vi selv satte tænderne i kagen, syntes vi, at den i stedet skulle gå til et godt formål. Forhåbentligt er der nogle mødre og medarbejdere, som har fået en sødere mandag, siger Susanne Damvig.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109