23948sdkhjf

Damvig leverer solidt overskud

Damvig A/S har lukket regnskab 2019 med et solidt overskud på 4,4 mio. kr. før skat. Mandag kunne virksomheden også fejre, at den første 3D-printer blev installeret i virksomheden for 25 år siden.

Der blev flaget for fuld kraft i går hos 3D-print specialisten Damvig A/S i Taastrup.

Læs også: Svenskere køber danske Damvig

Helt konkret blev det markeret, at virksomhedens første 3D-printer blev installeret for 25 år siden, og derudover havde de to stiftere og daglige ledere, søskendeparret Susanne og Jesper Damvig, fødselsdag.

Og samtidig var det netop offenliggjorte regnskab 2019 med til at blæse ekstra vind i flaget. Regnskabet viser et overskud på 4.4 mio. kr. før skat, og det betragtes som tilfredsstillende i årsrapporten for virksomheden.

De mange mærkedage endte med noget af folkefest, da festlighederne helt bogstaveligt var lagt ude af huset.

- Vi vil  gerne markere selve dagen, og derfor har vi valgt at købe lagkager. Men vi har besluttet at donere lagkagerne til lokale plejehjem i Taastrup Kommune, hvor vi håber at de vil være med til at sprede glæde og smil. Især mange plejehjemsbeboere har været isoleret i den seneste tid. Vi håber at det bidrager til at beboere og personalet får mulighed for at få en dejlig dag, og at de vil benytte anledningen til at mindes en dag eller to for 25 år siden, siger Susanne Damvig i forbindelse med den folkelige kageuddeling.

Solgt til svenske Prototal
Damvig A/S blev for få måneder siden solgt til svenske Prototal AB.

Damvig har i dag kunder i en lang række brancher og senest har virksomheden stået for 3D-printede dele til respiratorer til brug i forbindelse med COVID-19.

Damvig A/S
mio. kr. 2019 2018
Bruttofortjeneste 16,0 13,4
Resultat af primær drift 4,5 3,8
Resultat før skat 4,5 4,0
Årets resultat 3,4 3,1
Balancesum 26,5 22,9
Egenkapital 14,7 12,4
Antal ansatte 14 12
Regnskabsåret blev afsluttet 31. december 2019
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11