23948sdkhjf

Første etape af udvidelse færdig hos He-Va

Sidste år besluttede He-Va at investere 50 mio. kr. i en stor udvidelse af virksomhedens to fabrikker på Mors. Det er en udvidelse, der løber over tre etaper, og nu er første etape i form af en ny hal på 1.200 kvadratmeter taget i brug. Det skriver Nordjyske.dk.

Hallen skal være forlager til virksomhedens overfladebehandling. Det har igen skabt plads til syv ekstra svejsepladser og et robotanlæg i produktionen.

Med etape ét vel gennemført er He-Va dermed klar til næste step; en udvidelse af virksomhedens fabrik i Ørding med 700 kvadratmeter.

- Vi regner med at gå i gang derude til juni, men der er detailplanlægning, som vi skal have på plads først, siger Heine Christiansen, teknisk direktør og medejer, til Nordjyske.dk.

Tredje etape sættes efter planen i gang til marts næste år, og den omfatter en ny administrationsbygning ved fabrikken i Nykøbing samt 1.400 kvadratmeter produktionshal og et showroom.

Originalartikel: https://nordjyske.dk/plus/morsoe/producent-af-landbrugsmaskiner-udvider-for-50-mio-kr/13511b66-b7dd-4100-ae31-d66fbf010387

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.116