23948sdkhjf

Skagen Sandblæseri åbner ny afdeling

Overfladebehandleren har startet ny nordjysk afdeling i Sæby, som især sigter mod kunder i vindmølleindustrien.
Tirsdag den 7.juni blev de første emner sendt gennem sandblæseanlægget på Skagen Sandblæseri og Skibs-Service’ nye fabrik i Sæby. Dermed udvides de eksisterende aktiviteter i Nakskov og Aalborg med endnu en fabrik.

- Vi har startet produktionen på opfordring fra en leverandør til vindmølleindustrien, der har hjemme i Sæby, og som vi har nu indledt et samarbejde med. Men der er flere, der har udtrykt interesse for at få emner overfladebehandlet hos os, og allerede nu har vi flere kunder. Og vi har fået forespørgsler fra mange flere, siger underdirektør Dennis Conradsen.

Store emner
Netop vindmølleindustrien bliver nogle af kernekunderne, og derfor er Sæby-afdelingen udstyret til at modtage store emner.

- Vi har en ny sandblæse/metalliserings-hal, som er 8x18 meter og lidt over 6 meters porthøjde med helt nyt genvindingsanlæg, hvor der er skrabegulv i siderne og ventilationsanlæg på 60.000 m3, fortæller Dennis Conradsen, og fortsætter:

- Derudover har vi en vaskehal med olieudskiller. Og vi har en stor kabine til at male i 13x6 meter og med 6 meter porthøjde. Tilstødende har vi to små personvognskabiner. Det der er godt ved vores kabiner er, at de kan varme op til 65 grader, så vi hurtigt kan få emnerne ud og nye ind, så det giver et godt flow.

Stor løftekapacitet
I alt har Sæby-fabrikken 3.000 kvadratmeter under tag, og i sandblæse-hallen er et areal på ca. 20x50 meter afsat til oplagring af de færdige emner.

- Hallen har en 20 tons traverskran, og en række mindre tilstødende lokaler er også udstyret med traverskraner. Når et emne er færdigbehandlet, kan det stå indendørs, til det bliver afhentet af kunden eller videresendt direkte af os som en totalløsning. Der er masser af plads, udtaler Dennis Conradsen.

- Den store krankapacitet gør også, at vi kan behandle tunge emner. De emner vi lige har haft inde vejer 13 tons stykket. Nogle af de emner, vi får ind i den kommende tid, er på 23-24 tons, og vi har truckkapacitet op til 32 tons, slutter Dennis Conradsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078