23948sdkhjf

Nu kan man blive alu-smed i Skjern

Åbent Hus den 14. marts i Skjern

Smede skal ikke længere kun uddannes i stål og jern.

Brancheforeningen Aluminium Danmark i Dansk Industri og Skjern Tekniske Skole har samlet alle relevante parter - Industriens uddannelser, Dansk Metal, Arbejdsgiverne, DI og sammen med branchevirksomhederne Hydro, Alumeco, Benteler og NMF Industries taget initiativ til at skabe en ny aluminiumprofil til smedeuddannelsen.

Alle virksomheder med interesse for udvikling af alu-smedeuddannelsen inviteres til Åbent Hus på Skjern Tekniske Skole torsdag den 14. marts kl. 11.00–14.00, hvor udviklingschef Hans Uhd vil vise skolen frem og præsentere rammerne for det nye uddannelsestilbud.

Jens Ole Sloth, produktionschef hos NMF Industries, hilser den nye uddannelse velkommen:

- Den faglige smedeuddannelse har fokus på uddannelse af sort/ruftfri smede – for en virksomhed som vores, der næsten udelukkende arbejder i aluminium, betyder det, at vores lærlinge skal aflægge prøve i materialer, de slet ikke håndterer i det daglige. Det kan vi ikke byde dem. Var det nye tilbud ikke dukket op, så ville vi være stoppet med at tage danske lærlinge. Jeg tror, der er rigtig mange virksomheder, der står med de samme ønsker – men har manglet det rigtige uddannelsestilbud.

Ønsker du at deltage i Åbent Hus-arrangementet kan du tilmelde dig på jimh@di.dk senest den 8. marts kl. 12.00.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094