23948sdkhjf

Kølevirksomhed bygger stor fabrik ved Århus

Advansor flytter fra ringvejen til nybygget fabrik ved motorvejskryds Århus Vest

Advansor er vokset ud af sine nuværende produktionslokaler ved ringvejen i Århus V.

Alene det seneste år har den århusianske producent af køleløsninger til blandt andet supermarkedskæder og industri ansat 74 nye medarbejdere for at kunne følge med efterspørgslen og geare virksomheden til de kommende års vækst på især markedet for køleanlæg til Europas supermarkeder.

Som konsekvens af fremgangen bygger virksomheden derfor en ny og moderne fabrik, som kommer til at ligge på Rosbjergvej, hvor E45 og Herningmotorvejen mødes. De nye bygninger kommer også til at være hovedsæde for virksomheden, som foruden den århusianske produktion også har en fabrik i Polen.

Endnu tættere samarbejde
De nye faciliteter gør det muligt for virksomhedens ansatte at arbejde endnu tættere sammen, siger Kristian Breitenbauch, Advansors administrerende direktør.

- Den tætte kobling mellem salg, design og produktion har altid været Advansors adelsmærke. Nu samler vi kontorer, produktion og laboratorier i en moderne bygning, som giver os helt optimale betingelser, fortæller han.

På verdensplan står rigtig mange køleanlæg over for udskiftning - godt hjulpet på vej af nye love og miljøregulering, som favoriserer de moderne anlæg baseret på naturlige kølemidler. Blandt disse er CO2, som Advansor var blandt de første til at lancere.

- En stor del af svaret på, hvorfor Advansor har så rivende succes, er FN’s verdensmål og det internationale klimafokus. Vi oplever, at området for køleteknologi har rigtig meget opmærksomhed, for klimapåvirkningen fra de gammeldags, miljøskadelige kølemidler er enorm. Med CO2 som et naturligt kølemiddel er vi med til at mindske klimapåvirkningen betragteligt, forklarer Kristian Breitenbauch.

Advansors nye hovedsæde og produktionshal bliver i alt 10.000 kvadratmeter stort og vil fordoble produktionskapaciteten. Byggeriet skal stå færdigt i slutningen af 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.1