23948sdkhjf

Avidenz fejrer et kvart århundrede

Den 1. marts 2019 kan Avidenz fejre 25 års jubilæum

Avidenz startede som det, der i begyndelsen hed Jern- og Metalbranchens BST, som blev stiftet i 1994, da det blev lovpligtigt, at jern- og metalbranchen skulle tilslutte sig en bedriftssundhedstjeneste (BST).

I 2003 blev lovgivningen ændret, så det ikke længere var lovpligtigt for virksomhederne at være medlem af en bedriftssundhedstjeneste. På det tidspunkt blev Avidenz A/S etableret som et datterselskab til Jern- og Metalbranchens BST. Der startede en udfasning af de tvungne medlemskaber, som var tilendebragt den 1. januar 2008, hvor alle aktiviteter blev overført til Avidenz.

Avidenz er i dag landsdækkende og har et fast samarbejde med cirka 900 kunder om at udvikle deres arbejdsmiljø og forretning.

Administrerende direktør for Avidenz, John Bregndahl Larsen, er naturligvis meget glad og stolt over jubilæet. Han har været med stort set siden begyndelsen - først som konsulent, inden han overtog direktørstolen i 2008.

- Det har været en spændende og til tider udfordrende rejse, som jeg er rigtig glad for at have været med på. Jeg vil sige en kæmpe tak til alle medarbejdere og hele bestyrelsen for det flotte arbejde, der, på trods af stigende konkurrence gennem årene, har gjort det muligt, at vi nu kan fejre 25 års jubilæum, siger John Bregndahl Larsen med et smil.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085