23948sdkhjf

KE-Burgmann ændrer kurs

Som led i en målrettet og strategisk satsning skifter virksomheden nu navn til EagleBurgmann.
Navneskiftet skal medvirke til at understrege forretningssamarbejdet i gruppen af EagleBurgmann-selskaber, der er repræsenteret over hele verden.

Den 1. januar 2011 tiltrådte Jens Krogh stillingen som CEO for det daværende KE-Burgmann A/S. På agendaen hos ham var blandt andet kravet om vækst, og at virksomheden fornyede sig såvel nationalt som internationalt.

Fortsat centreret i Danmark
Ledelsen blev derfor stillet den fælles opgave at designe og tilrettelægge den nye strategiske platform for virksomheden.

- Vores mål er blandt andet at udvide vore tekniske lead centre og fortsat udvikle vores globale produktioner. Vi vil ydermere etablere produktioner i flere af BRIK-landene og derved sikre produktion baseret på nærhed til kunderne, siger Jens Krogh.

- Danmark og USA vil desuden fortsat være lead centre for virksomhedens mange aktiviteter, og herfra vil højt uddannede teknikere og kommercielle medarbejdere inspirere, træne og facilitere vore kollegaer rundt omkring i verden, uddyber han.

Vil etablere sig i nye lande
- Vi vil skabe vækst i eksisterende markeder og etablere os i helt nye. Vi vil samarbejde med vore kunder om udviklingen af nye produkter, der skaber værdi for alle. Vi vil ændre spillets regler og arbejde med begrebet innovation i samarbejde med forskellige brancher, universiteter og institutter over hele verdenen, siger Jens Krogh.

KE-Burgmann Gruppen blev etableret i 1963 og har siden da vokset sig til en af verdens førende producenter af vævs-, stål- og gummikompensatorer samt relaterede services på verdensplan. Virksomheden leverer et bredt sortiment af kompensatorer, fra standardløsninger til komplekse skræddersyede løsninger til energisektoren, raffinaderier, procesanlæg, cementindustrien, kemikalie og petrokemibranchen.

EagleBurgmann er en international organisation, som har hovedsæde i Vejen, Danmark og er repræsenteret i hele verden via det tyske moderselskab EagleBurgmann Gruppen, virksomhedens datterselskaber og et verdensomspændende salgsnetværk bestående af partnere og agenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094