23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
AL Materiel A/S
Partner Ole Mikkelsen, Ringkøbing, er valgt som bestyrelsesformand.

AL Materiel udvikler, producerer og markedsfører vakuum-baseret løfteudstyr til anvendelse inden for bygge- og anlægsindustrien samt industrien generelt.

A.P. Møller-Mærsk
Rig manager Jens E.O. Berge, Norge, er udnævnt til director i Maersk Drilling, Rig manager Cor Selen Jr., USA, er ligeledes udnævnt til director i Maersk Drilling.

Assistant operations manager Jeppe Guld, Stenløse, er udnævnt til senior general manager i Maersk FPSOs.

AVN Energy A/S
Esben Bay Jørgensen har overtaget posten som bestyrelsesformand efter Henrik Tyge Krabbe, som fortsætter som medlem af bestyrelsen. Bent Sørensen og Kim Weidemann er begge indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen. Ole Krabbe, Peter Krabbe, Jørgen Rose og Tom Weiling er alle udtrådt af bestyrelsen.

AVN Energy udvikler hydraulik- og kølesystemer til vindmølleindustrien. Selskabet er pr. 18. januar 2011 fusioneret med Hydratech.

Dansk Industri Syndikat A/S (DISA)
Christian Kledal er tiltrådt som formand for bestyrelsen. Jesper Cramon og Jacob Ditlev Federspiel er begge trådt ind som nye medlemmer af bestyrelsen, mens Flemming Edvard Ipsen, executive vice president i Rederiet A. P. Møller og Mikkel Brix Falkenberg begge er trådt ud af bestyrelsen.

DISA blev stiftet i år 1900 med våbenproduktionen som speciale. I dag omfatter DISA's produktion blandt andet støberier, kølebånd og udstyr til støberier.

H. S. Hansens Fabrikker A/S
Kent Ernst Hansen er indtrådt som medlem af bestyrelsen, hvorefter Bjarne Glargaard, direktør i Glasalu A/S er trådt ud.

H. S. Hansen er en vindues- og facadefabrik med speciale inden for lukningsentrepriser i stål, aluminium og glas.

Kapema A/S
Torben Toftdahl Olesen er udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Jacob Morten Schousgaard er indtrådt som bestyrelsesformand.

Kapema A/S er et internationalt handelsselskab inden for pladebearbejdning.

KE-Burgmann A/S
Yasunari Unemura, Japan, er indtrådt som medlem af bestyrelsen, mens Takafumi Tsuchiya, Japan, har forladt bestyrelsen.

KE-Burgmann er en del af den internationale EagleBurgmann Group, som en af verdens største producenter af mekaniske tætninger og pakninger.

Plast Team A/S
Jens Heimburger, administrerende direktør i Dansk Generationsskifte A/S er indtrådt som formand for bestyrelsen. Mads Ole Krage, direktør, Karen Sofie Hansen-Hoeck og Torben Hartvigsen er alle indtrådt som medlem af bestyrelsen. Henrik Bernt Sanders, advokat (H) i Advokatfirmaet Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere er fratrådt som formand, men forbliver i bestyrelsen. Jacob Andersen og Bente Kjær Jensen er begge udtrådt af bestyrelsen.

Plast Team producerer emner i plast til stort set alle brancher. Plast Team producere bl.a. for Lego.

Rias A/S
Hans Christoffersen og Klaus Willi Roth er udtrådt af bestyrelsen. Peter Swinkels og Steen Raagaard Andersen er herefter trådt ind som nye medlemmer, hvor sidstnævnte valgtes som næstformand.

Rias er leverandør af plasthalvfabrikata og alu til både industri, bygge- og anlægsvirksomhed samt tømmerhandlere og trælast.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109