23948sdkhjf

Damvig investerer i yderligere 3D-teknologi

Taastrup-virksomheden oplever en stigende interesse for 3D-printede løsninger

Siden 1995 har Damvig 3D Printed Solutions udviklet 3D-printløsninger. Virksomheden mærker interessen for 3D-print fra en bred vifte af brancher, og den øgede efterspørgsel fra såvel eksisterende som nye kunder resulterer i stigende volumen.

- Teknologien gør det nu muligt, at vi ikke alene kan udvikle prototyper for virksomheder. Vi kan også køre mindre produktionsserier. Det sparer ikke alene virksomhederne tid, men er også væsentlig i forhold til at kunne igangsætte en produktion hurtigt uden de omfattende etablerings- og opstartsomkostninger, som almindelig fremstilling indebærer, siger direktør Susanne Damvig i en pressemeddelelse.

Virksomhedens positive forventninger til fremtiden er årsagen til, at man nu øger investeringerne i yderligere teknologisk udstyr.

Damvig har investeret i yderligere en High End SLS-printer, som er dedikeret til Additive Manufacturing. Den nye maskine kommer til at køre i PA 11. Der er tale om et mere miljøvenligt materiale, baseret på planteolie udvundet af castor oil-planten.

Samtidig har Damvig investeret i en helt ny teknologi indenfor indfarvning af SLS-emner. Farvesystemet, der er det første af sin art leveret i hele verden, er produceret af en anerkendt virksomhed indenfor farvesystemer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093