23948sdkhjf

Trelleborg bygger dansk fabrik til trecifret millionbeløb

Arkitekttegningerne er på plads til Trelleborg Sealing Solutions nye og topmoderne produktionsanlæg på 17.000 kvm. Industrikoncernen investerer et tre-cifret millionbeløb i anlægget.

Byggeriet går i gang på den naturskønne grund ved Espergærde inden sommeren 2019, og de 17.000 kvm står klar i 2021.

Med den nye fabrik udvider Trelleborg produktiviteten markant ved bl.a. at videreføre sine erfaringer med robotteknologi og automatiserede processer i den nye fabrik. I 2014 modtog Trelleborg DIRA Automatiseringsprisen. 

Medarbejderne er i fokus
Placeringen af den nye fabrik er valgt med omhu. Den 90.000 kvm store grund har en synlig placering i kommunen, hvor det både er let at komme til for medarbejderne, og hvor logistikken og distributionen vil blive væsentligt forbedret.

Det er arkitektfirmaet Erik Arkitekter, der har tegnet det nye produktionsanlæg, og tanken har fra start været at udnytte de naturskønne rammer optimalt, så natur kommer helt ind på fabriksgulvet. Fra alle kontorer og fra produktionsområdet, kommer der til at være udsyn til de grønne områder

På øverste etage kommer Trelleborgs kantine til at ligge, og her kommer medarbejderne til at kunne trække ud på tagterrassen og nyde solen og den smukke udsigt over landskabet. Langs to af bygningens sider vil der være fri udsigt til de omgivne grønne områder, og vejene langs bygningens to andre sider vil blive anlagt i bløde buede former, så de passer godt ind i det kuperede landskab.

Fakta: Trelleborg Sealing Solutions nye produktionsanlæg
• Fabrikken forventes indflytningsklar i 2021. Byggeriet går i gang inden sommeren 2019.
• Det bebyggede areal bliver på 17.000 m²
• Arkitekt: Erik Arkitekter står bag byggeriet
• Ingeniør: Oluf Jørgensen A/S
• Landskabsarkitekt: BOGL

Fakta: Trelleborg
• Trelleborg Sealing Solutions A/S er en del af Trelleborg Gruppen, der er leverandører af specialudviklede polymerteknologi til applikationer i krævende miljøer. Koncernen omsætter for ca. 21 milliarder kroner, har 23.245 medarbejdere og afdelinger i 50 lande.
• Trelleborg Sealing Solutions fabrik har i dag 370 ansatte, der er specialiserede i udvikling og produktion af tætningssystemer til højteknologiske virksomheder inden for bl.a. bil-, fly- og vindmølleindustrien.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141