23948sdkhjf

CDLight klar med eTraining til CAD

For første gang bliver det nu muligt at gennemføre ATC certificeret træning i Autodesk-programmerne Inventor, 3DsMax, Revit, AutoCAD og Civil 3D via eTraining.
I samarbejde med Digital School, der på baggrund af mere end 25 års erfaring med teknisk træning, blandt andet som Autodesk Authorised Trainingcenter (ATC), har udviklet et unikt værktøj, til hurtig og individuel kompetenceopbygning tilbyder CDLight nu som den første europæiske partner eTraining.

Med Digital Schools’ koncept vil man opleve en helt ny form for online-undervisning, der kombinerer forskellige læringsmetoder. Nogle har behov for at læse, andre skal se det, mens andre igen bedst lærer i en kombination af eksempler og opgaver. Alle disse læringsformer er integreret i undervisningen, hvor det også er muligt at få feedback på de enkelte opgaver og afsluttende test på hvert modul.

- eTraining dækker hele spektret af digitale undervisningsformer på én platform, og med mulighed for at få feedback og påmindelser fra certificerede undervisere er det en helt anden oplevelse, end man er vant til med traditionel eLearning, hvor man nemt mister motivationen, fortæller Leif Jessen Hansen

Henvender sig bredt
eTraining henvender sig bredt. Fra den enkelte CAD-konsulent, der ønsker, at opkvalificere sig på et videregående kursus, til virksomheder, der afsætter tid i hverdagen til, at deres CAD-brugere kan gennemføre et eller flere af de 10 minutters moduler og derved kombinere en travl hverdag med uddannelse.

Der vil blive udbudt basis og videregående kurser i følgende programmer: AutoCAD, Inventor, Revit Architecture og Civil 3D, mens 3DsMax er på vej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094