23948sdkhjf

Flot fremmøde på CDLIGHT-seminar

25. og 26. oktober afholdt CDLIGHT et særdeles velbesøgt seminar om Vault. Blandt de fremmødte var maskinproducenter fra hele landet.
Programmet ligger allerede i Autodesk i en basis version, men vil man have det fulde udbytte, kan man købe udvidelser. Derfor havde CDLIGHT inviteret til to dages seminar om muligheder i de fulde versioner, og det var mange interesserede i at høre mere om.

Kopierer komplette designs og sparer tid
Kristian Jørgensen fra GMR Maskiner havde fundet vej til seminaret. GMR maskiner er en af Danmarks førende producenter af redskabsophæng og redskaber til den kommunale sektor, og virksomheden beskæftiger blandt andre tre mand, som til dagligt arbejder intensivt med Autodesk Inventor.

- Vores første erfaringer med Vault er gode. Det giver os en sikkerhed for, at vi altid arbejder med de rette data. Samtidig har vi en sikkerhed, hvis der skulle ske nedbrud, fordi vi med revisionstyring altid har de seneste filer gemt centralt. Vi får også muligheden for at kopiere komplette designs, og det er enklere at genbruge elementer, vi allerede har udviklet til den ene maskine i en ny opgave. Alt i alt giver det også mulighed for kunne udvikle nye produkter hurtigere, fortæller Kristian Jørgensen. GMR Maskiner har tidligere eksperimenteret med Vault, men har nu valgt at gå konsekvent over til Vault, som grundlag for filbehandling i Autodesk Inventor.

Effektiviserer i alle typer virksomheder
Lachenmeier Maskinfabrik i Sønderborg var også til stede. 17 mand arbejder her med Autodesk-produkter på at levere kundetilpassede løsninger til håndtering af korn og foderstoffer.

- Vores udfordring er, at vi er så mange personer, og vi skal alle kunne genfinde de helt korrekte data. Det er Vault løsningen på, siger Lachenmeiers repæsentant, Kent Bøttger.

I den anden ende af spektret var SIK Teknik. Her arbejder blot to mand. Deres udfordring er at håndtere kunder og maskineri i Vault.

- For os løser Vault problemet med at skulle gentage rutineopgaver. Vi er en lille virksomhed, og ved at bruge Vault med fra Autodesk kan vi overkomme mere. Eksempelvis kan vi med Vault hurtigt printe alle arbejdstegninger til en kunde, og vi kan hurtigt genbruge tegninger, vi allerede har lavet tidligere, siger Steen Sørensen fra SIK Teknik

Alt i alt var det to spændende dage, hvor spørgelysten var stor, og deltagerne gav udtryk for, at de havde fået et stort udbytte af seminaret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08