23948sdkhjf

Dencker opruster i produktionen

Værkstøjsproducenten Dencker har fået to nye sprøjtestøbemaskiner til samlingen.

Oprustningen sker fordi, virksomheden har fået mere travlt og har brug for mere hardware for at følge med ordrerne. 

- Vi oplever fortsat stor efterspørgsel. Den stigende efterspørgsel kommer både gennem vores nuværende og nye kunder, hvor den opleves i alle vores forretningsområder, siger Simon Frilund fra Denckers økonomi og salg, og forsætter

- I takt med flere aktive plastemner kræver det også en større kapacitet. Vi har gennem de seneste to år gået fra at producerer 20 millioner til 30 millioner plastemner. I 2019 er de budgetteret til 35 millioner plastemner, siger Simon Frilund.

Nyt arbejdsområde
En af de nye sprøjtestøbemaskiner er en 330 tons. Det betyder, at den har større lukketryk end de nuværende sprøjtestøbemaskiner i hallen. Dertil har den også et større arbejdsområde til store værktøjer og kan dermed støbe større plastemner.

- Indtil nu har vi kunnet støbe plastemner på størrelse med en A4-side. Med den nye 330 tons sprøjtestøbemaskine kan vi støbe i større værktøjer og derved opnå større plastemner, siger han.

Der er allerede et par kunder, der har henvendt sig for at høre mere om den store maskines muligheder, men indtil videre skal maskinen teste værktøjerne.

- I første omgang er den indkøbt til at teste store prototypeværktøjer som en ekstra service til kunden. Hertil også at få større kendskab i at støbe i den type værktøjer, siger han.

Udvider produktionen
Udvidelsen af maskinparken kommer også på bagkant af, at Dencker i år har overtaget værktøjs- og plastproduktion i Thisted fra høreapparatproducenten Oticon.

Produktionen er flyttet til Dencker i Nykøbing Mors, og virksomheden tæller nu 58 medarbejdere og endnu større maskinpark.

- Vi har udvidet produktionen med 1.400 kvadratmeter og har i sidste kvartal fået de sidste små ting på plads. Vi har gennem hele processen haft en meget glidende overgang. Dette er både gældende for selve tilbygningen, men også for flytning af maskiner, siger Simon Frilund.

De to nye sprøjtestøbemaskiner forventes at være stillet op og gjort klar i løbet af næste uge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07