23948sdkhjf

P. Ellegaard vinder storordre til Cambodia

Den danske virksomhed lander aftale om levering af maskinanlæg til Cambodia via datterselskabet i Vietnam.
Som et resultat af P. Ellegaards øgede aktiviteter på det globale marked, har virksomheden netop vundet den første ”large scale” ordre på 140 meter conveyor-anlæg til CamAgra Investment Group i Cambodia.
Anlægget skal bruges i forbindelse med fremstilling af træflis, som er en stærkt voksende industri i bio fuel-sektoren.

Ordren er kommet i hus i samarbejde med Owtek LTD, som er Ellegaards datterselskab i Vietnam.

Produktchef Jørgen Christiansen har netop været 2 måneder i Vietnam i forbindelse med produktudvikling og procesoptimering. Samarbejdet med det Vietnamesiske datterselskab skal sikre, at danske og europæiske virksomheder får europæisk kvalitet leveret on-site hos deres outsourcing partnere - hurtigt og til konkurrencedygtige priser.

Følg med eller mist forretningsgrundlaget
Ifølge tal fra Danmarks Statistik er knap 23.000 danske industri jobs outsourcet i løbet af en femårig periode (2001-2006). Nye tal frem til 2011 er på trapperne, men det er tvivlsomt, at den Globale økonomiske krise har haft en negativ effekt på lysten til at outsource.

Det stiller krav til underleverandører til den danske industri – som altså P. Ellegaard – om enten at udvikle sig og følge med ud på det globale marked, eller indstille sig på, at deres forretningsgrundlag bliver mindre og mindre.

- Der er store muligheder i at være der, hvor danske og europæiske virksomheder i stigende grad får produceret deres varer. Vi kan levere Europæisk kvalitet on-site i Fjernøsten – hurtigt og til konkurrencedygtige priser. Ordren med CamAgra Investment Group har mere end bevist, hvor konkurrencedygtige vi er, så det er svært ikke at være yderst optimistisk for den fremtidig udvikling, konkluderer salgschef Karen Anne Sibbernsen.

P. Ellegaard beskæftiger i dag cirka 60 medarbejdere med danske kontorer i Fredericia, Ringsted og Viborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078