23948sdkhjf

Nyt om navne: Robotool opruster på salget

En stadig stigende ordretilgang og ønsket om fortsat vækst gør, at den robotteknologiske virksomhed nu har udvidet salgsstyrken til tre mand.
Pr. 1. april 2011 er Michael Petersen ansat som opsøgende salgskonsulent. Han er 51 år og har en bred erfaring indenfor projektsalg herunder automation og robotteknologi.

Michael er oprindeligt uddannet elektriker, hvorfor forståelsen for selve programmeringen og teknologien også er på plads. Han har gennem 18 år været ansat som sælger indenfor mærkningsudstyr og pakkemaskiner til flere forskellige brancher, dog primært til fødevare- og medicinalvareindustrien.

- De værdier, som Robotool står for, falder virkelig godt i tråd med de holdninger, jeg selv har. Ord som seriøs samarbejdspartner, vedholdenhed og stabilitet er netop nøgleordene for, at man har en berettigelse som virksomhed i dag, fastslår Michael Petersen.

- Man skal huske på, at man aldrig er bedre end sin sidste leverance, hvorfor kundetilfreds er målet. Derfor er min holdning, at forventningsafstemning er særdeles vigtigt for det endelige resultat, siger han.

- I dag hvor flere og flere virksomheder udflager hele virksomheden eller dele af denne, tror jeg, det er vigtigt at kigge på, om netop robotteknologi og automatisering kunne være vejen frem i stedet for, siger Michael.

- Robotter kan være med til, at øge produktiviteten og indtjeningsevnen i virksomheden, hvorfor jeg ikke mener, man skal se robotter som en trussel, men tværtimod som et middel til at udvikle virksomheden, konkluderer han.

- På en virksomhed, hvor ledelsen tør investere og udvikle bliver medarbejderne automatisk mere engagerede og motiverede. Det giver resultater og kan måles på bundlinjen, siger han smilende.

Udover salgskonsulent Michael Petersen er Niels A. Hansen og Leif Thomsen tilknyttet det opsøgende salgsteam.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127